Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
;-)
nie zgodzę się z tobą głuszku u mnie Mikołaj miał kupiony chodzik chyba w styczniu a zaczoł chodzić sam na w kwietniuMarlenko norma jest do 18 miesiecy wiec spokojnie miesci sie w normie ;-). Ciesz sie ciesz póki nie lazi, Michał mi wszedł w etap wiecznego uciekania. Jak dla mnie porazka....... I nie dawaj jej do chodzika, chodzik tylko opóźnia nauke chodzenia!
zdaje mi się że zależy to wyłącznie od dziecka 

to też prawdaPowiem wam ze to zalezy od dziecka jak bedzie mialo chodizc to nie wazne czy w chodizku czy bez bedzie chodizc i odwrotnie jak ma nie chodizc to nieebzie nawet chodzsik nie pomoze. Marlenko marysia ma jeszcze czas Ona jest pulchna wiec jest jej ciezej

nie zgodzę się z tobą głuszku u mnie Mikołaj miał kupiony chodzik chyba w styczniu a zaczoł chodzić sam na w kwietniuzdaje mi się że zależy to wyłącznie od dziecka
![]()
Powiem wam ze to zalezy od dziecka jak bedzie mialo chodizc to nie wazne czy w chodizku czy bez bedzie chodizc i odwrotnie jak ma nie chodizc to nieebzie nawet chodzsik nie pomoze. Marlenko marysia ma jeszcze czas Ona jest pulchna wiec jest jej ciezej