reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Co Potrafia Nasze Dzieci?!

Dobrusiu gratulacje. Ale sprycila już jesteś:tak::tak::-):-)

Stasiu Ty to uzdolniony jesteś. Prześcigasza wszystkich kumpli i koleżanki;-):-D

Aniknulka ale Jasio musial komicznie wyglądać:-D:-D:-D

Azile gratulacje dla Domisia:-)

reklama
ale zdolne dzieciaczki macie:szok::-)
Dobrusia mała gigantka i proszę już zamiłowanie do Kubusia:-)

gratulacje dla wszystkich stojących,siedzących i pełzających maluszków:tak:

u nas pełzanie przód- tył poza tym spokój czekam na skok rozwoju;-):-)

i od kilku dni z zamiłowaniem myje sobie ząbki :tak: a ja tak sie bałam że nie da sobie do dzióbka szczoteczki włożyć... teraz 2 razy dziennie pucuję jej ząbki a potem wyryw mi szczoteczke i myje sama, a co sie tzreba nakombinować, żeby jej potem tą szczoteczkę wziąć żeby płaczu nie było :szok:

Ma zadatki na stomatologa :-D

Mamootku-ale mimo wszystko potrzeba sily,zeby sie tak podciagnac do stania,szczegolnie w wannie.Maja jeszcze nie daje rady;-)

pięknie nam mali wyczynowcy rosna a jakie mądre te dzieciaczki:-D:-D

u nas po za korzystaniem z nocnika do grubszych spraw, umiemy zgasić i zapalić śtatełko, ztobić papa , zaryczeć jak małe lwiątko:-D wyłaczyć telewizor, wraczkować po schodać ( z maminą asekuracją):-D i wychodzi jej coś jak mame tate ,babe:-D odkryła również że pieski uciekają od małych dzieci zwłaszcza jak je się za ogon ciągnie :-D

A Maja od wczoraj pokazuje na zawolanie mojego pieprzyka na dekolcie;-)Mam takiego lekko odstajacego i on jej sie zawsze bardzo podobal,ciagnela go.A teraz jak pytam-Maju,a gdzie jest pieprzyk?-pokazuje paluszkiem wskazujacym dokladnie w pieprzyka (czasem musi odciagnac bluzke;-)) i mowi:te-te:-)

A Maja od wczoraj pokazuje na zawolanie mojego pieprzyka na dekolcie;-)Mam takiego lekko odstajacego i on jej sie zawsze bardzo podobal,ciagnela go.A teraz jak pytam-Maju,a gdzie jest pieprzyk?-pokazuje paluszkiem wskazujacym dokladnie w pieprzyka (czasem musi odciagnac bluzke;-)) i mowi:te-te:-)
Jaka mądra Majunia :tak: Gratulki ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry