reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Co Potrafia Nasze Dzieci?!

Asiowo mi się najbardziej podoba jak mała próbuje zniecierpliwiona chwycic sutka, normalnie jak pisklak jakiś, dziobek otwiera i dziobie :-D:-D:-D

reklama
:-D:-D:-D ja na moją to pijawka mówię, bo tak potrafi się dossać :-D:-D:-D

a dzisiaj z premedytacją się uśmiechała do tatusia jak do niej mówił a potem do teściowej (teściowa wniebowzięta :-D)

Nasza Zuzia rownież zaczyna gaworzyć , i uśmiechać sie do znanych jej osób, po za tym uskutecznia trzymanie głowki w gorze leżac na brzuszku:-D najzabawniejsze jejst jej popiskuwanie kiedy chce zwrocic na siebie uwage, a czasem przez sen malutka potrafi śmiać sie w głos :-D tylko te bezzębne dziąsełka jej widać :-D

Moj skarbek tez przesmiesznie rzuca sie jak mu wyciagam cyca.Normalnie atakuje:-):-):-).Teraz jest wniebowziety bo od rana do nocy jezdze z nim po sklepach,a on uwielbia jazde samochodem.Czasami jednak mam dosyc bo Anglicy uwielbiaja takie małe dzieci i stoje przy kasie z 20 minut a personel sie zbiega i słysze te ahy i ohy musze odpowiadac na ten sam zestaw pytan(czy karmie,ile ma miesięcy,jaka kupka,itp itd)-ale w sumie sie opłaciło bo w ogrodniczym dostał Adas gratis dwie róże;-)

ale nie umiem wytrzymac ze smiechu kiedy mała przyssie mi sie do brody albo nosa... jak nagle zaczyna szukac cyca:-p:-p:-p i w ogole ten widok kiedy atakuje sutka... hi hi... po prostu rewelacja:-) i jak tu jej nie kochac mimo obolałych cyców i nie wyspania:-p

Asiowo mi się najbardziej podoba jak mała próbuje zniecierpliwiona chwycic sutka, normalnie jak pisklak jakiś, dziobek otwiera i dziobie :-D:-D:-D

Zośka tak samo!!!:-DAtak na cycek, a ja się wścieka przy tym...:tak:Potem jak złapie i zassie się wydaje taki dzwięk ulgi...:-)

moja niunia jedna z mlodszych - wiec pewnie niewiele portafi - ale w pierwszy dzien w domku zrobila tak:
- oznaczyla rzadka kupka przewijak, trakt do lazienki - gdy szlam jej pupe umyc pod woda - umywalke - wlasciwie dokonczyla kupe do umywalki - noge mamy, potem poszarpala zyrafke - tak jakby swiadomie - zawieszona z boczku - bo obracala nia i tracala z 10 minut
-potrafi sie usmiechac do aniolow :tak: - slicznie
- dzwiga cialo lezac na brzuszku - silaczka
-w pozycji pionowej przez dluzsza chwile trzyma sztywno glowke

reklama
Jak pisklę, wampirek itd szuka piersi...a potem ten błogi wyraz twarzy jak już się pożądnie zassie:rofl2::rolleyes::rofl:

Milka śliczny suwaczek!!!

Do góry