• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Co Potrafia Nasze Dzieci?!

Mój Jasiek także szuka cyca jak pisklak do tego jeszcze chwyta ręką za stanik żeby nikt go nie oderwał :-) mały cwaniaczek. Najlepszy był dziś w nocy w ciągu 1 godz zmieniłam 6 razy pieluchę. Najpierw karmienie słyszę bulgot i prut, no to jak się najadł i beknął na przewijak, zmieniam myyję podkłądam pieluchę i fontanna - więc zmiana bodziaka no i oczywiście pieluchy, ie zdążyłam podłożyć nowej znów prut i kupa, no i znowu mycie, podkładam kolejną i znów fontanna z tym, że bez zmiany bodziaka (uff udało się) i do wózka lulanko (bo sam nie zaśnie). Nie minęło 15 min drze się bo chce znó cyca (wcale się nie dziwię bo wszystko mu wyleciało przy zmianie pieluch :-D hihi) więc karmienie i znów słyszę bulgot i wielkie prut no więc jak się najadł i znów odbicie to na przewijak i zmiana pieluchy i znów do cyca wtedy zasnął w przeciągu 5 min więc odczekałam żeby się ułożyło i wtedy do łóżeczka. Mówię Wam sajgon :cool:
Najpiękniej wygląda jak śpi skłąda rączki jak do modlitwy, odgina do tyłu głowę, uśmiecha się a czasem zanosi śmiechem - wtedy podobno śnią się aniołki :-D

reklama
Aniknulka :-D:-D:-D moja mała potrafi dać serię 3-4 razy w pieluche w ciągu 10 minut, więc najczęściej jak słyszę, że coś zrobiła, to jeszcze trochę czekam ;-) a i tak potrafi jeszcze podczas zmainy pieluszki zrobić, nie wspominając, że jesteśmy już na "2" bo z "1" już jej się wylewało :szok:

Ja na razie jestem na 1 pampersa ale jak mi się skończą to przejdę na 1 Happy (bo te zaczynają się od 0) i potem 2 pampersa. Mój jak robi siku to już z tych 1 często wylewa na ubranko :-D:szok::-D

Lorcia wow:szok: ale duuuży chłopak
A mój jeszcze na 1 pampersa szok :szok: a może już powinnam użyć większych? nie wiem dokładnie jak powinna ta pieluszka leżeć na razie wg mnie jest ok ale mogę się mylić

My jestesmy na 1 pampersa,ale chyba musimy sie przerzucic na 2,bo odznaczaja sie juz w pachwinach (chociaz staram sie ciasno nie zamykac).A i kupka sie czasem wyleje.
A Haggiesa mialam na poczatku,ale nie pasowaly mi (kurcze,ale nie pamietam dlaczego...)

A tak odnosnie tematu-wydaje nam sie,ze Majka zaczyna sie juz swiadomie usmiechac :-)

u mnie 2 pampersa jest zdecydowanie za mała- malutki ranił sobie nóżki do tego zaczął się odparzać dlatego zdecydowałam się przejść na większy rozmiar.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry