reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Co Potrafia Nasze Dzieci?!

reklama
Staś ma skończone 6 tygodni i od tygodnia uśmiecha się do mnie i czasem mówi "auuu", albo "guuu".:-D Podnosi główkę już od dawna a ostatnio próbuje podpierać się na rączkach. I jak leży na brzuszku to wędruje w łóżeczku. Wodzi oczkami za zabawką i czasem próbuje uderzyć rączką w zabawkę.

Mój malutki też ma nizły zasięg siku. Wczoraj osikał się cały z góry na dół, ale był zdziwiony. Jak chce cyca to najpierw mnie nawołuje, a jak już czuje że jest ktoś koło niego a cyca nie dostał to płacze. Dziś położyłam go na macie i był zainteresowany zabawkami:-)

Mój Mikołaj jak na razie umie tylko osikać mamę i oczywiście płacze tak głośno że powinien dostać za to medal :-D

moja niunia skończyła miesiąc a dziś się do mnie uśmiechnęła parę razy - cudowne
mam nadzieję że nie zapeszę ale troszkę dłużej śpi - wczoraj zdążyłam zrobić cały obiad bez przerywania i go nawet zjeść
coraz częściej zaczyna wydobywać z siebie dźwięki - fajnie , niedługo będzie gaworzyć na całego

Kasiu moja też wczoraj uśmiechała się do mnie na całego i patrzy sie już w oczy ładnie, a z dzwięków upodobała sobie rrrrrrrrry i agyyyy :-D:-D:-D

moja zaczęła od początku alfabetu i auuu ,aaa, aach....
super że dzieciaki idą do przodu :-):-):-)

Mój Jasiek ma 6 tyg i dźwiga się już na rękach, poza tym jak położę go sobie na brzuszek lub leży na brzuszku taty to odpycha się nogami bo chce wejść wyżej a jak sobie przy tym gada - mówię Wam wygląda to przekomicznie - nawet go nagrałam bo nie wrócą się te chwile :-)
a jak leży na zgiętych (naszych) nogach to daje rączki żeby pomóc mu się podnieść :-D ale jeszcze nie ma dość siły :-) mały gagatek :-)

reklama
czy wasze maluchy ślinią się:confused: mój od kilku dni strasznie:szok: poza tym bije się piąstkami po głowie:sorry2: do tego olał smoczka za to pokochał swoje rączki:cool2:
ogólnie mały cwaniaczek mi rośnie:-D

Do góry