reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Co Potrafia Nasze Dzieci?!

reklama
NO DZIECIAKI IDA JAK BURZA :szok:!!!
Super, jedne już chodzą prawie,
inne robią siusiu na nocniczki, albo rozwijają gadulenie!!!
Dla Wszystkich gratulacje i motywujące BRAWO, BRAWO!!!!

Wojtek ostatnio nauczył się pokazywać paluszkiem, i non stop wyciąga ten wskazujący i dotyka , maca, skrobie!
Jednak najlepsza rozrywką oprócz kąpieli to jest chodzenie za rączki! Może to robić w nieskończoność, nawet jak jest śpiący, plączą mu się nogi i głowa ciężko wisi nad ziemią - prze do przodu niezmordowanie!
A jak się złości kiedy go sadzam:wściekła/y:!
Może drugi Korzeniowski rośnie:confused::szok:;-)

Gratulacje wszystkich postępów.
To ja opisze co Domiś potrafi. Mówi pięknie tata i to non stop. Chodzi koło mebli jak szalony. Sam potrafi stać przez minutkę a w łózeczku ćwiczy tą czynnoś z ogromnym zapałem.

Ola ma fazę lustra i jak szalona gada i się śmieje do lustra jak głupi do sera - podchodzi i się łapie za ramę a ja się boję że lustro na nią spadnie bo wisi na kołku - szok

Gratulacje dla zdolnych dzieciaczków!!!
Ulubioną rozrywką mojego małego jest teraz "sprężynowanie". Przychodzi do mnie, wspina się na kolana a jak go już wezmę, to robi przysiad i się śmieje i zagaduje po swojemu. Potem wstaje i znów przysiad...i coraz szybciej:-). Tylko trzeba go cały czas trzymać i w końcu bolą ręce. Ale ostatnio często widywał się z dziadkami i to ich wymeczył...a oni byli zachwyceni:tak:

Szaleja nam dzieciaczki :szok:
a Dobrusia dzisiaj przy staniu zaczęła sie puszczać jedną rączką :szok: ja jej na chwilę z oka nie mogę spuścić, a do tego mamy łóżeczko na 2 poziomie i trzeba jej obniżyc, bo nawet nie moge jej w łóżeczku zostawic i wszędzie ją ze soba biorę :baffled:

reklama
Do góry