Magdaleona
Fanka BB :)
Oliwka uwielbia wszelkie majsterkowania, jak widzi śrubki, młotek, śrubokręty to od razu do nich leci i piszczy. Z tv mamy problem bo mała jak tylko się załączy tv od razu podbiega i ogląda z bliska. Uwielbia bawić się pilotami i przełanczac programy. A co do nowych umiejetnosci to zaprowadza do lazienki do nocnika jak chce jej sie kupke czy siku (niestety nie za każdym razem ) umie pokazac ze chce jej sie pic, smoka, i wie co oznaczaja znaki na migi, ksiązeczka, misiu, pić, jeść, kupka - jak pokaze znak ksiazeczki to przynosi mi bajke. A i najlepsza zabawka to książeczki, a "Chory kotek" to Oliwka już chyba zna na pamięć ;-) juz po swojemu czyta razem ze mna... 

. No i od niedawna Kuba ładnie naśladuje kotka, robiąc pięknie miaaauuuuu i udaje konika (ihaaaa), a jak się przy tym śmieje:-).
U moich rodzicow nauczyl sie grac na komputerze w kulki tzn. wie juz ktory przycisk na klawiaturze jest potrzebny zeby kulki z armatki wyskoczyly. W garnuszki na klocuszek powoli wklada klocek w odpowiedni ksztalt jak mu nie wychodzi to podaje mi kloecek lapie mnie za palec i ciagnie do otworku zeby mu go tam wsadzic. Wie co oznacza pic i spac. Ulubiona zabawa z mama to akuku gdy ja sie chowam za meblami albo zaraz Cie zlapie, wtedy obydwoje biegamy po podlodze na czworakach a ja uduje ze go gonie. Kuba tak sie wtedy smieje ze az dostaje czkawki.
.Oczywiście ja nabijałam kawałki i oddawałam jemu i on zjadał i dawał mi widelczyk aby nabić następną porcję.Zdięcia jutro wkleje bo poleciałam po aparat i mam dowody