reklama

Co potrafią nasze dzieci?

• Starter tematu Starter tematu dori
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
u nas mala oglada bajki wieczorem z michalem ... ale prawie nigdy nie usiedzi do konca ... zawsze ja cos innego zainteresuje w miedzy czasie ...
rano tez czasami jej cos wlacze ale wlasciwie to nie jest zainteresowana ...

reklama
Ja się śmieję, że jak Jagoda podrośnie, to będąz mężem siedzieć przed kompem a ja ich będę miała z głowy na kilka godzin ;p.
Może sobie kąpiel wtedy zrobię w pianie i z innymi bajerami ;p
Albo po prostu walnę się na łóżko i pośpię

Ech - pomarzyć ;p

Kuba na razie nie interesuje się telewizją i bardzo dobrze;-). Za to jak widzi tego kota przed wieczorynką, to zawsze piszczy i aż podskakuje z radości:-).

A moja niuńka ma swoją ulubioną reklamę - to reklama Actimela ja mama ubiera taką kilkuletnią dziewczynkę w kilka warstw (sweter, bezrękawnik, kurtka, czapka, szalik, rękawiczki) - jak Ingunia usłyszy muzyczkę z tej reklamy, to momentalnie zastyga przed telewiorem i siedzi jak zahipnotyzowana)) Poza tym się nie interesuje tv, chociaż czasmi zdarzy jej się poklepać ekran))

Antosiowi nie pozwalam ogladac tv ale na kompie to innego, jest inny ekran i Antek jest juz zagorzałym fanem teletubisiów! włączam n laptopie tubisie, sadzam Małego w foteliku i mam co najmniej 40 min spokoju:-)

Mój przy Teletubisiach nawet 5 min. nie usiedzi:no:. Ale Karolina też dłuuugo nie interesowała się bajkami, wolała bardziej mobilne zabawy;-). Za to potem miała taki okres, że cały czas za nami chodziła i było tylko "włącz mi baje":baffled:. Na szczęście szybko ją z tego wyleczyliśmy:-).

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry