reklama

Co potrafią nasze dzieci?

• Starter tematu Starter tematu dori
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
GRATULACJE!!!
A mój wybredny dzieciak akceptuje tylko jeden kubek :angry:
No ale czasami chce coś ze zwykłego i z chęcią mu daję. Tyle, że to dla niego jakiś eksperyment, a jak chce po prostu pić to musi być "jego kubek."

U nas od jakiegos czasu jest wychodzenie z lozka bo umie juz wyciagnac szczebelki.Narazie mi to nie wadzilo,bo wychodzil w poludniowa drzemke i kladlam go 2 razy.No ale dzis juz 2 dzien wieczorem wylazi tak gdzies po pol godzinie do godziny :szok:Na szczescie do tej pory bywalo,ze cisza w domu i mowilam,ze wszyscy spia i on tez musi ale ile to dzialac bedzie:confused:

I ja musze wyciagnac ze 2 szczebelki , Antek przechodzi przez góre łózeczka, skubaniec tak kombinuje zeby przejść, a łóżeczko jes wysokie, boje sie zeby sie nie potłukł;-)
a tak swoja droga to chyba czas na zmiane łóżeczka, widziałam sa fajne do kupienia, takie ala wóż strażacki i z kazdej strony maja wysokie oparcie zeby dziecko nie wypadło podczas snu.

A my, w sumie już od dawna, mamy na stałe wyciągnięte szczebelki.
Szczerze mówiąc, nawet nie wiem, gdzie je wcisnęłam przy przeprowadzce.
Czasami tylko Jagoda śpi tak, że plecy na materacu, a nogi na podłodze ;p

reklama
u nas szczebelki caigle na miejscu czyli w lozeczku ... jak je wyjme to mala z niego wylazi ... czasmi uda sie jej samej wyjac i wtedy zamiast spac to stoi ptzy drzwiach i swie wydziera ... my zmienimy lozeczko przy pokazji przeprowadzki za rok ... wczesniej nie ma sensu kupowc czegos nowego ...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry