reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Co potrafią nasze dzieci?

A jeszcze chciałam powiedzieć, że tak to się taka Asiun nie odzywa przez całe rano. A jak jedno "jóż" się pojawiło, to była pierwsza ;-)

Masz refleks kobieto :tak: i to w ciąży :-) Szacuneczek :)

reklama
Mam coś z rana dla Was na rozruszanie szarych komórek:-) Jestem baaardzo dumne, bo Inguch pierwszy raz narysował konkret:tak: Do tej pory to same bazgroły były:-)

Oto zdjęcie dzieła:

obraz021adj2.jpg

Liczy się tylko główna bryła - te kropki to przebitki z drugiej strony:tak:

I pytanie: CO TO JEST?

Jak która zgadnie to stawiam piwko:-)

I malutka podpowiedź: na wsi raczej tego nie uświadczysz za to w Warszawie jest tego pełno, raczej wszyscy kojarzą, że to chłopcy bardziej się tym ekscytują (mali chłopcy, bo duzi raczej nie:-p)

Ja tam widzę wieloryba :) i to pięknego. Ja bym lepszego nie narysowała :)
A że w Wa-wie dawno nie byłam, to tej wersji się będę trzymać :)

jak dla mnie to samochod ... ale z Twoich podpowiedzi to nie wynika zeby tak bylo ...
poza tym ja ze wsi jestem i nie wiem czego w warszawie jest pelno :)

No wiesz. To ja chwalę Twoją córkę, że pięknego wieloryba wymalowała, a ty mi z takim tekstem :-(

Ale masz rację. Na sztuce, szczególnie współczesnej, sie nie znam :-D

reklama
Do góry