reklama

Co potrafią nasze dzieci?

• Starter tematu Starter tematu dori
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Ja chodze z Victoren na spotkania raz w tyg,spiewamy dziecia piosenki,maja zabawki i sie bawia.szkoda tylko,ze nie ucza jezyka migowego bylo by super.Babki prowadzace tez maja niesamowita wiedze i nawet jak czegos nie rozumiem do konca to tlumacza naobkolo.victor sie uczy niemieckiego,bo w domku po polsku mowimy.

reklama
Anek Gratulacje dla Kubusia!!!No to masz teraz mala torpedke ;-) wiem cos o tym bo Franklin tak smiga na stojaka po mieszkaniu jakby mial dodatkowe turbo-doldowanie.....
Dzis bylismy na BOBOMIGACH.Jak dla mnie rewelacja.Niesamowite sa te dziewczyny ktoree to prowadza:szok: :szok: :szok: maja taka wiedze na temat rozwoju maluszka i takie podejscie do dzieci ze jestem pod duzym wrazeniem.Poza tym maja swietne sprzety do nauki no i niewyczerpana baze pomyslow.Franek po pierwszych zajeciach umie pokazac migowo spac i pilka :-) Na tych zajeciach dzieci naprawde duzo sie ucza.Sa piosenki,zabawy ruchowe,wzrokowe no a potem po zajeciach maluszki brykaja a mamy plotkuja popijajac kawusie :tak:

ale jaja BUBA-my idziemy pierwszy raz w sobotę rano właśnie na bobomigi!!!!!!!!!!!!!!!!!
no teraz jestem taka podniecona-cały czas zastanawiałam się jak to będzie:tak::tak::tak::tak::tak:

gratuluje wszystkim pociechom nowych umiejetnosci :)
buba super te zajecia - szkoda ze u nas takich nie ma ... a moze sa ... moze trzeba poszukac ???

A moja Dominika już na dobre stoi na nogach obojętnie się czego chwyci i stoi.A jak jej się znudzi stanie to klęka na kolankach.Ja tak mówi że to mała zakonnica mi rośnie bo ileż to można klękać

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry