reklama
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Ooo,ale fajnie,że się coś tu zaczyna ruszać.
:-)
Tafojka,bąble śpią? ;-)
Ja właśnie "uciachałam" firanki i zasłonkę i teraz Mama będzie mi ją na maszynie obszywać.
Bo do takiego sprzętu,to ja mam 2 lewe ręce.

:-)Tafojka,bąble śpią? ;-)
Ja właśnie "uciachałam" firanki i zasłonkę i teraz Mama będzie mi ją na maszynie obszywać.
Bo do takiego sprzętu,to ja mam 2 lewe ręce.

agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Szaleństwo na BB!

szaleństwo na bb!![]()
:-d
![]()
:-):-):-):-)
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Papa Niunia. ;-)
Tafojka,to długo wytrzymują bez snu. :-) Do której później nynają i o której wieczorem chodzą spać?
Tafojka,to długo wytrzymują bez snu. :-) Do której później nynają i o której wieczorem chodzą spać?
wiesz co Agutka ja na razie sprawdzam czy dadza radę w ten sposób. Wstają przed 8, idą na drzemkę ok 14, 14.30, śpią wtedy 1,5-2 h i idą spac przed 20.
Wiem jedno przez to moje doświadczenie, że oni jednak tego snu nadal potrzebują. Chciałam zamienić, żebyśmy w zimie mogli do południa wychodzić na spacery, bo popołudniu to już będzie zimno więc oni wtedy będą mogli sobie spokojnie spać. :-)
Zobaczymy co z tego wyjdzie.
Wiem jedno przez to moje doświadczenie, że oni jednak tego snu nadal potrzebują. Chciałam zamienić, żebyśmy w zimie mogli do południa wychodzić na spacery, bo popołudniu to już będzie zimno więc oni wtedy będą mogli sobie spokojnie spać. :-)
Zobaczymy co z tego wyjdzie.
reklama
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Tafojka,super pomysł z tym przestawieniem spania.
Hm... Ciekawe,czy Zuzia by na to "poszła". ;-) Tylko z Niej,to taki Śpioszek jest,że przed południem zaczyna ziewać i wołać,że chce spać,hehehe. ;-)
Tylko,jak Ona by mi padła o 14 spać,to wstałaby o 17... To już coś czuję,że o 22 szłaby dopiero do wyrka albo i później.
Hm... Ciekawe,czy Zuzia by na to "poszła". ;-) Tylko z Niej,to taki Śpioszek jest,że przed południem zaczyna ziewać i wołać,że chce spać,hehehe. ;-)Tylko,jak Ona by mi padła o 14 spać,to wstałaby o 17... To już coś czuję,że o 22 szłaby dopiero do wyrka albo i później.

Ostatnia edycja: