Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Niebawem będę się przykładać do kupna rożka dla Małej. Mam pytanie czy lepszy usztywniany?
OK BABY ONDA EVOLUTION + STOJAK METALOWY LAGUNA !! (718527969) - Aukcje internetowe Allegro
jak dla mnie rewelacja, też się nad tym zastanawiam.
Ja nie uważam zeby ta wanienka była jakąś faneberiąja po prostu zauwazam ze ta wanna akurat to zbedny i strasznie drogi mebel !!! a sam stojak to rewelacyjny pomysl !!!
Mozna ja kupic i bez stojaka za 75zł. Polecała mi już ja niejedna osoba ! Dzieki temu,ze jest wyprofilowana mozna kapac dziecko samemu, nie wyslizgnie i nie poslizgnie jak juz zaczyna siadac...
Ja rożek używałam w pierwszym tygodniu i nie był to klasyczny rożek, tylko maminej produkcji- wzięła poszewkę od dużej poduszki , włożyła kocyk i był rożek , bo to nie musi być taki rożek jak sprzedają w sklepach ale coś, czym można opatulić dziecko i tak na prawdę tylko w krótkim okresie.wedlug mnie tak ... a i zawsze mozna to usztywnienie wyjac !!!
kopciuszku usztywnienie najczesciej ejst kokosowe i jak bys miala z usztywnieniem to bys wiedziala![]()
Ja właśnie też słyszałam takie opinię i już zgłupiałam całkiem...ale skoro piszecie ,że w razie czego można usztywnienie wyjąć to chyba taki zakupieJa przy Hani od razu wyciągnełam to usztywnienie bo niewygodnie mi się ją trzymało i karmiło...i wogóle ja nie polecam:-)

Właśnie właśnie ! też mam dylemat z tym kombinezonem..ale masz racje to zalezy od sklepu
A co do rozmiaru kombinezonu to sama się zastanawiam, rozważam 62- te kombinezony i tak są trochę większe, dziecko jest skulone i utopi się i zginie w rozm 68, tym bardziej , że ten kombinezon nie jest na całą zimę a tylko na pół, ja zastanawiam się nad 56- jak do tej pory widziałam kombinezony z zawyżoną rozmiarówką.
Ja mojego Miśka urodziłam 4 stycz. ( 54 cm i 3440 czyli normalny) miałam kombinezon 56 ( dużo mniejszy niż dzisiejszy 56) i żadnego problemu nie była, przeciągnęłam w nim do kwietnia :-)
ja np. wiele ciuszków kupuje w H&M i tam rozmiar 56 jest jak w innych sklepach 62 (np.smyku).
Hejka wstrącę się ;-) Moim zdaniekm rożek to dla tych, którzy będą chcieli wziąć dziecko na ręce dla mojego spokoju, żeby dziecka nie połamali.. A ja sama osobiscie rożka nie mam zamiaru używać, bo dziecko muszę "czuć"Ja właśnie też słyszałam takie opinię i już zgłupiałam całkiem...ale skoro piszecie ,że w razie czego można usztywnienie wyjąć to chyba taki zakupie![]()