Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
!! Mea, mam identyczne śpioszki!![]()
A ja polecam usztywnianyNiebawem będę się przykładać do kupna rożka dla Małej. Mam pytanie czy lepszy usztywniany?
O ? !?!!? I ja mam też takie same śpioszki :-)
MEA widzisz, coś jednak fajnego w tym tesco jest;-) Zastanów się Kochana przed organizowaniem kolejnej demonstracji w tesco bo wywieszą Twoje zdjęcie na tablicy "Tych klientów nie obsługujemy" i nie wpuszczą Cię a tam można wyczesać super ciuszki;-);-);-)
A ja polecam usztywnianyJeden rozek i tak bedzie mało ,dziecko moze zawsze ulac albo przesikac .Ja bede miała 3 ( 2 z pierwszej ciazy po Patryku i jeden kupie usztywniany ) Mysle ze 2 ci w zupełnosci wystarcza ,jeden mozesz sobie kupic usztywniany a jeden bez usztywnienia.
Z Ptyskiem nie miałam usztywnienia i maly ciagle mi zjezdzal w dol rozka bylo to wkurzajace i niewygodne mal mnie jak i dla maluszka!
Hymmm w zwykłęj wanience przeciez tez mozna dziecko kapac samemuJa nie uważam zeby ta wanienka była jakąś faneberiąMozna ja kupic i bez stojaka za 75zł. Polecała mi już ja niejedna osoba ! Dzieki temu,ze jest wyprofilowana mozna kapac dziecko samemu, nie wyslizgnie i nie poslizgnie jak juz zaczyna siadac...
Dla mnie REWELACJA i na 100% kupie tą ,albo coś w tym stylu![]()
. Ja w wieku 19 lat ,bez pomocy innych wziełąm maluszka i sama wykapałam a maz i mama wraz z tesciowa stały z rozdziawionymi ustami takie byly w szoku ,ze sama bez pomocy bez sluchania rad !!! Wierzcie mi mnie nikt nie uczyl nie przygotowywal itp ,ja sama czulam i wiedzialam co mam zrobic aby bylo dobrze !To przyszlo samo
.Teraz pewnie tez nie jedna rzecz kupie i sie przekonam ze to lipa ( a juz napewno moj maz nakupuje bubli ; )Rozek nie jest uzywany tylko do wziecia na receHejka wstrącę się ;-) Moim zdaniekm rożek to dla tych, którzy będą chcieli wziąć dziecko na ręce dla mojego spokoju, żeby dziecka nie połamali.. A ja sama osobiscie rożka nie mam zamiaru używać, bo dziecko muszę "czuć"![]()
. Przede wszystkim kilka chwil po porodzie maluszki sa zawiazywane w rozki szpitalne bo to je poprostu uspokaja i czuja sie mniej wiecej tak jak w brzuszku u mamy.( no tak przynajmniej wytlumaczyly mi 8 lat temu polozne pojecie rozka hahahah ) Dzieciaczki sa spokojniejsze w rozkach przez pierwsze tygodnie ,pozniej mozna je uzywac jako kolderke itp NO i ja tez mam takie !!!!!! Mea, mam identyczne śpioszki!![]()
Rozek nie jest uzywany tylko do wziecia na rece. Przede wszystkim kilka chwil po porodzie maluszki sa zawiazywane w rozki szpitalne bo to je poprostu uspokaja i czuja sie mniej wiecej tak jak w brzuszku u mamy.( no tak przynajmniej wytlumaczyly mi 8 lat temu polozne pojecie rozka hahahah ) Dzieciaczki sa spokojniejsze w rozkach przez pierwsze tygodnie ,pozniej mozna je uzywac jako kolderke itp
![]()