Pepsi - gratuluję!!!!! Powinno się dwa tygodnie po porodzie trzymać dietę cukrzycową ale większość z nas od razu zjadła ciasta i czekolady. Jak masz czas na 5 posiłków cukrzycowych to oczywiście lepiej je zrobić
Nice- ale jak to na patologię i jednak Karowa!!!??? to idziesz już rodzić? i na Karową???
Phelania- no ja tak mówię że bym nie poszła ale szczerze to nie wiem co bym zrobiła
Ale moje kolezanki miały poród wywoływany i rodziły od 4 - 9 godzin - więc chyba to nie jest jednoznaczne że będzie się długo i boleśnie rodzić. Trzymam kciuki za was
Próby Bartka - wyszło że nic mu nie jest , no ale te badania nie są jednoznaczne, nie poszlam już więcej do alergologa bo tylko mi w głowie miesza.
Mam iść do gastrologa, ale żal mi go teraz do lekarza brać jak on po tym pobraniu krwi boi się panicznie tej przychodni i lekarzy.
poczekam jeszcze trochę - pójdę przed swoim porodem i dokończę temat Bartka - chociaż już robi 2 kupy dziennie, więc jest rewelacyjnie.
Iryska =- 7 miesiecy to mój też zaczął stawać w łóżku a raczkować jak miał dokładnie 9 miesięcy - więc jeszcze jest czas.
Samopoczucie- jako takie, wczoraj w pracy sprzątałam i siedziałam do 19 w robocie a dzis w domu sprzatam - więc zmęczona jestem dość i brzuch mi twardnieje - ale dam radę - właśnie odpoczywam.