reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Cukrzyca ciążowa ...i życie po niej

Maria jak mogłam przegapić, że Ty zaraz rodzisz, że czop odszedł i wszystko poustalane!
Dasz radę, trzymam kciuki!!!!!!!!!!

AgMich- Ci mężowie, żeby auto żonce zabrać, oj oj... dobrze, że na ktg ok!

demesik super wieści

Kurosław trzymam kciuki a Ty za mnie, ja idę w środę na usg ,jutro torbę też pakuję!

rybka dzięki!!!

Dziewczyny a ja dziś mimo skurczy mam dobry humor, byłam u fryzjera i poznaję siebie w lustrze- jupiiiiiiiii

reklama
No bo najgorsze co może być to przestraszyć się siebie w lustrze hi hi.Ja też musze wybrać się do fryzjera na podcięcie włosków, bo juz nie chcą sie układać.Cieszę się,że humorek dopisuje i oby tak cały czas.
Tak sobie myslę,że te kobietki, które teraz rodzą, wcale nie mają łatwo, bo w większości szpitali zakaz odwiedzin.Mam nadzieję,że waszych mężulków będą wpuszczać i trzymam kciuki za pomyślne rozwiązania, bo coraz więcej was tutaj z torbą w przedpokoju.Buziolki dla brzuszatek;)

Byłam się pożegnać z koniem w stajni :) bo pewnie minimum miesiąc go nie zobaczę - już mnie kusiło żeby na niego wsiąść i przyśpieszyć w ten sposób ten poród, ale nic z tego. Zastanawiam się czy skakać dziś na piłce - ale moje cholerne wyniki z posiewu i morfologia i ta cała reszta jest na karowej i nie chcą mi oddać przed wizytą u ginekologa! a idę w środę, więc nie wiem czy nie czekać do środy z tymi moimi eksperymentami porodowymi :-D
Dzięki Klara za kciuki będą mi potrzebne - boję się z każdą chwilą bardziej a z drugiej strony coraz bardziej się cieszę - co za głupie sprzeczne uczucie :-)
Emka - ja byłam na Karowej- do d..... ta poradnia, będziesz tam 5-10 minut, dadzą ci kartkę ( z dietą - dla każdego taka sama i nic z niej nie zrozumiesz), wezmą posiew, zapytają czy masz glukometr- jak nie, dadzą ci swój sprzęt który zawyża o 20 % około i pożegnają!
Kuroslaw to trzymam kciuki żeby maluch się już odpowiednio ułożył i nie był za mały ani za duży :sorry:

Zła jestem że wy już skurcze macie a ja NIC, co prawda w 26-34 tyg też mi się co chwilę brzuch napinał - to pewnie skurcze były - a teraz nic!!!

Maria i u Ciebie skurcze się pojawią.
Coś na tym forum ostatnio dużo stresu, nerwów:wściekła/y:
Ja już mam dzisiaj dość, wszystko na nie. Ale nie zjadłam nic słodkiego :-) jedynie na kolacje 2 kromki chlebka żytniego nie na karmelu z sekiem białym i 1 jajko no i troszkę majonezu i 124 po 2h. Polecam serek twarogowy ze szczypiorkiem president - rarytas, jest pyszny.

Demesik gratuluje wyników. :-) Zjedz coś słodkiego za nas wszystkie;-)

Kuroslaw trzymam kciuki za najlepsze usg:tak: Upiecz szarlotkę i zobaczysz jaki piękny będzie zapach w domu. Ja piekę ciasto raz w tygodniu, dzisiaj też piekłam szarlotkę. Zawsze się schylam i wącham :cool: pachnie pięknie:sorry:

Rybka pizza??? Wczoraj za mną chodził kebab, nawet sama przed sobą wytłumaczyłam , że przecież bez bułki to same mięsko i warzywa, ale wkońcu nie miałam tyle odwagi, żeby pojechać i to zjeść:no::no::no:

witam z rana

ja sie na 16.30 zarejestrowałam do lekarza rodzinnego bo wczoraj było lepeiej a dziś znowu jakoś kiepsko się czuje gardło boil i cos węzły mnie pobolewają:-:)-:)-(

lepiej niech sprawdzi co i jak

tym bardziej ze jutro powinnam mieć wizytę u diabetologa a nie chce sie doprawić i załapać czegoś jeszcze:no::no::no:

a tak PIZZA i cukier ok:-D:-D:-D

dziś też cukry ładne

miłego dzionka

Witam w pochmurny dzień
U mnie rano 90:-) a po śniadaniu 1 kromka, biały serek, jajko i jabłko 102. Zaraz idę robić placki z otręb i soczek marchwiowy:tak:

Rybka idź może coś Ci da co pomoże, ta pogoda jest okropna:crazy:

Aga a Ty nas nie witasz???;-);-);-) Jak się czujesz?

pogoda mi lata ja i tak leże cały czas

tylko raz poszłam do przychodni do gina na wizytę i juz coś załapałam:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Riterka jak po wizycie u lekarza????

Witam Was dziewczynki we wtorkowe przedpołudnie:-D:-D:-D
Demsik gratuluje wyników. :-) Zjedz coś słodkiego za nas wszystkie;-)
Nie ma sprawy, dotrzymam słowa. W szufladzie mam Knopersa;)ale niech sobie jeszcze poleży.
Rybka pizza na pewno Ci smakowała?Mniam;-)Ja byłam w niedzielę na zakupach we Wrocku i mój B i mama jedli pizzę w Pizzy Hut, a ja,że nie wiedziałam, co i jak z wynikami zjadłam surówkę ze świeżych warzywek z sosem jogurtowym:wściekła/y:Gdybym wiedziała...Ale byloby dobre;)A co do objawów to nie ma na co czekać, lekarza ci trzeba i już;-).
Emka najwięcej jednak dowiesz się od dziewczyn, które też muszą być na dietce:tak:.
Gabrielka może wcale po tym kebabie nie miałabyś złych pomiarów???Rybka jadła pizze i było oki.
Maria28 na konika to możesz jedynie popatrzeć.Nie możesz jeździć:no:.Jeszcze troszkę poczekasz, po porodzie odpoczniesz i dosiądziesz swego wspaniałego konika:-).Ja bardzo bałam się kon, a jeździłam co tydzień z młodzieżą niepełnosprawną na hipoterapię w ośrodku, gdzie pracuję.Kiedyś wsiadłam i pokonałam lęk. Super sprawa.Trzeba tylko nauczyć się obcować z tak dużym zwierzęciem;)

reklama
przeczytalam wyzej ze na 1 wizycie w poradni wezma posiew. tylko nie wiem posiew czego ? :cool2:

a tera pytania: ;)

jakich zup nie moge jesc ?
czy moge jesc ryz ?

Ostatnia edycja:
Do góry