Dziewczyny ale się rozpisałyście,
ja jutro mam chrzciny Natanka na 19 osób i robie to w domu wiec roboty co nie miara a do tego jakiś dziwny straszny, przerażający stres - czuje się gorzej niż pierwszy egzamin na studiach - a chrzciny są na 17 i bez mszy bo za dużo slubów.
Andzia dobrze wiedzieć , że ktoś jest psychologiem dziecięcym bo niestety - ale bedę musiała porozmawiać z psychologiem i to właśnie dziecięcym, Gdzie jest Będzin?
Aureolcia gratulacje szafy, teraz to już masz komplet i trzeba myśleć o ciuszkach i reszcie. Pewnie jak patrzysz na to uśmiech od ucha do ucha.
Maria ja nosiłam soczewki twarde koło 10lat temu i niestety miałam suchość oka, zdarzało się , że na uczelni ściągałam a nie miałam okularów i to była tragedia. Warte polecenia jest płyn do oka raczej krople, nazawa coś z łzą, sucha łza, nie pamiętam dokładnie ale to nawilża oko i soczeki.
Mama Ola ja dojadałam rulonikami, robiłam je z szynki i sera żółtego albo smażyłam dużą ilość warzyw na patelnie i płaty z kurczaka, na samą myśl o tym głodzie to mam wilczy apetyt, a przydało by mi się troszkę zrzucić bo jak tak dalej pójdzie to w nic się nie zmieszczę.
Dziewczyny czy poszerzyłyście się w biodrach? Czy urosły wam stopy?
Violan , Andzia te choróbska to rzeczywiście jak się je czyta ale czytając to czuć optymizm i niesamowitą wiedzę na ten temat.
Assica ja byłam po 7tyg u gin i tak plamiła troszkę, wtedy powiedział, że od 6 do 8 tyg jest to normalne, ale należy pójść do gin zbadać się, wiem też , że on ogląda rany po cc.
Przekaż Adze , żę mocno trzymamy kciuki. Jak tak to czytam to dobrze, że Natan postanowił nie męczyć mamusi
)))))
Emka dobrze, że zaczynasz kupować nowe rzeczy, ja też postanowiłam , że wkońcu należy coś zakupić ale gdy widzę zwisający brzuch to odechciewa się,
AAAA właśnie co do brzucha ostanio w rozmowach w toku widziałam ciałą po schudnięciu i babka doradziła , że najlepsze na te nasze seksowne brzuszki jest hula hop!!! W poniedziaek ide juz po to hi hi silne postanowienie