reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Cukrzyca ciążowa ...i życie po niej

nie wytrzymalam :D kilka razy przekrecila glowe z boku na bok i mi starczylo i juz znowu jest na plecach :)
a pupka.. Maria dzieki wielkie... pupka jest sliczna teraz bez tych chusteczek :) chusteczek uzywam ja bo leci ze mnie jak ze swini i co chwile musze zmieniac podpaske i wycierac pachwiny bo brudne :/ no ale to nic w porwonaniu z krwawieniem poporodowym ;DDD i bol tez mniejszy :D

reklama
mhm, ja mam taki leżaczek : LEŻACZEK BUJACZEK RAINFOREST NOWOSC! FISHER-PRICE (1020033581) - Aukcje internetowe Allegro
ale w tym leżaczku dopiero od miesiąca chce Bartek leżeć a bawi się tym wodospadem dopiero od 2 tygodni.
A tak to siedział głównie w tym :
LEŻACZEK 3W1 FISHER PRICE model DELUX (1023597348) - Aukcje internetowe Allegro
Ale tu właśnie dziecko zupelnie siedzi!!!

Ale ja kupuję wszystko używane, i ma tego od groma :) więc nei wiem czy można tu mówić o tym że mu żałuję czy nie. Butów ma napewno więcej od demnie :-D A patrzę czy oddycha bardzo często - chociaż powoli mi mija.
A fajny jest taki kalendarz rozwoju dziecka : ciekawie wszystko jest opisane: Kalendarz rozwoju dziecka

ten kalendarz mam w ulubionych :D
Polce leci glowa na jedna strone w lezaczku tak ma byc czy nie byc bo nie wiem czy to zle czy dobrze ? klade pieluche zwinieta obok by tak nie leciala tylko prosto byla :/
Pola ubran nie ma wogole ma tylko pajacyki :DDD

Dobrze że kładziesz pieluche i nei zamartwiaj się tak czy tak ma być czy inaczej - każde dziecko w swoim czasie, jedne już raczkują w 5 miesiacu a inne w 8, a niektóre w ogóle nie raczkują tylko odrazu chodzą:)

fiu fiu - alez was do zwierzeń namówiłam :) ja podobnie jak maria - dzidzia raczej z rozsądku :) no ale widze ze wiekszosc tak ma :)

a ja dzisiaj zrobilam salatke jarzynową z majonezem i przed wciągnełam kawałek ciasta ktore dla M upieklam (ostatnio kawalek zjadlam dla sprawdzenia ... i juz mi sie sprawdzac odechcialo) a dzisiaj zjadlam polowe tego co ostatnio i zagryzlam salatką i wynik 90 jupi :) a teraz lece truskawki miksowac z jogurtem na dobranoc :)

milusich snow zycze i niskich cukrow :)

Chyba się wczoraj na tej komunii przeziębiłam, bo pół nocy nie spałam przez okropny ból gardła :angry::angry: Do tego mam coraz większy katar :angry: W dzień jakoś jeszcze szło wytrzymać, a teraz znowu mnie zaczyna gardlo boleć. Co mogę na to brac??

aureolcia - na pewno mozesz paracetamol jak juz cie bedzie mocno bolalo a do tego chrzan i czosnek w jedzeniu (to tak na przeziębienie) a na samo gardlo mozesz plukac naparem z szałwii i pryskać tamtum verde - żadne tabletki do ssania ani syropki nie wchodzą w gre bo wszystkie podnoszą cukier - no chyba ze ktos ma inne pomysły, ale ja sie tylko tak w marcu leczylam :)

reklama
dzien zaczynam od wielkiego WRRRR
kupilismy naroznik za prawie 2000 na raty i... zle zrobili i ledwo co sie rozklada a jak juz sie rozlozy to... sie zapada :/ wkurzona jestem niesamowcie ! trzeba to zglosic i jak zabiora to bede spala z Pola na podlodze :/ WRRR !
Pola od 2 w nocy do 6 co chwile sie budzila i non stop wiercila.. nie chciala jesc tylko sekala. o 6 walnela kupe. podtarlam chcialam pampersa zalozyc a tu druga porcja.. to wycieram i zaraz 3 to wycieram i 4 :/// WRRRR ! no ale chociaz wiem ze kiszki puste :)
ale jestem wkurzona !
dzis babcia bierze Polke na spacer to ja lece cos sobie na nerwy kupic ! buty moze jakies ;p
o wiem ! pojade na Karowa oddac glukometr :>>>
poprawcie mi humor blagam :D

do ktorego miesiaca trzeba zglosic dziecko do ubezpieczenia ??

Ostatnia edycja:
Do góry