Ennis92
Fanka BB :)
Ja do początku miałam tak mierzyć dlatego bardzo wan zazdroszczę że nie musicie przed każdym posiłkiemO kurcze, to ja bym za duzo co chwile miala.No wlasnie nie wiem co podnioslo ale tak nadal norma wiec luz.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja do początku miałam tak mierzyć dlatego bardzo wan zazdroszczę że nie musicie przed każdym posiłkiemO kurcze, to ja bym za duzo co chwile miala.No wlasnie nie wiem co podnioslo ale tak nadal norma wiec luz.
Tłuszcz zastępują cukrem. Spójrz na skład czy nie ma dodatków jakichś. Najlepiej jeść pełnotluste jogurtyJa teraz miałam 63... Zmierzylam sobie przed kolacja. A na kolacje jogurt grecki z borówką. Jak to jest, że te jogurty o obniżonej wartości tłuszczu maja więcej węglowodanów niż te normalne?
Tłuszcz zastępują cukrem. Spójrz na skład czy nie ma dodatków jakichś. Najlepiej jeść pełnotluste jogurty
A nawet jak nie ma dodatków to po "odciagnieciu" tłuszczu zostaje sam cukier i białko i zmieniają się proporcje na 100g/100ml
No lipa, biedne Twoje paluszki [emoji51]Ja do początku miałam tak mierzyć dlatego bardzo wan zazdroszczę że nie musicie przed każdym posiłkiembo to doluje trochę
Biedna moja potargana znaczy się głowa bo tylko się przejmuje i martwię a paluszki to już nawet nie czująNo lipa, biedne Twoje paluszki [emoji51]
Czuję się nawet lepiej niż przed kolacją.@findmysky jak się dobrze czujesz, to się ciesz :-) Tylko kłuj się dalej, żeby monitorować, czy nic sie nie psuje.