Właśnie kupiłam pełnoziarniste w LidluJak robiłam pełnoziarniste to cukier miałam w normieZwykłych nie próbowałam. Powodzenia
Narobiłaś ochoty i chyba jutro zrobię
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Właśnie kupiłam pełnoziarniste w LidluJak robiłam pełnoziarniste to cukier miałam w normieZwykłych nie próbowałam. Powodzenia
Narobiłaś ochoty i chyba jutro zrobię
![]()
Ja po paczku na tlusty czwartek nie moga nawet patrzec na nie. Chyba nigdy wczesniej tak zle sie nie czulam.A ja jako, że oficjalnie mam w karcie GDM2, to właśnie sobie pączka zjadłam [emoji23] Wysiedziałam się w poczekalni do ginekologa i stwierdziłam, że raz nie zawsze. Raaaaj ! Najlepszy pączek jakiego jadłam [emoji7][emoji7][emoji12]
Edit. Zły pomysł [emoji23] Cukier 176... No ale raz nie zawsze [emoji23]
Oooooo no taki tościk z białego pieczywa z serem żółtym, salami i majonezem...Ja po paczku na tlusty czwartek nie moga nawet patrzec na nie. Chyba nigdy wczesniej tak zle sie nie czulam.
Znowu nie ma mojego chleba ma stanie, wiec kolejne dni bez kanapek. W sumie chyba zaczyna sie przyzwyczajac. Za to zjadlam dupe zajaca wielkanocnego i zemdlilo mnie na maxa. Wypilam zielona herbate i jest ok. Czlowiek to sie jednak moze odzwyczaic od slodyczy.
Wiecie ze przed ciaza mialam tak, ze dzien zaczynalam od kawy i ciastka i potrafilam nie zjesc obiadu a w pracy kolejny ciastek. Potem nadrabialam weglami, zeby nie pasc podczas biegu... ale taki tost z bialego chlebka, z maslem orzechowym i na to banan i truskawki... mniam zjadlabym, zjadla.
Zrzut z mojego insta. Zobacz załącznik 965416