Ten chleb znając życie to barwiony inką;pDla mnie szokiem było nie tyle sałata co nie biały chleb [emoji23]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ten chleb znając życie to barwiony inką;pDla mnie szokiem było nie tyle sałata co nie biały chleb [emoji23]
Ja ostatnio znalazłam u siebie w polskim sklepie chleb żytni na zakwasie I właśnie była tylko maka żytnia sol, cukier i zakwas.Ten chleb znając życie to barwiony inką;p
Cukier i zakwas pewnie ;/ niby zdrowe a gówniane. Ja ostatnio w zwykłej piekarni poprosiłam o pokazanie składu chleba baltonowskiego bo na ostatnią kolację ok 22:15 zawsze jem kromkę z majonezem i szynką to mnie babka wzrokiem prawie zabiła [emoji14] chyba myślała, że z sanepidu jestem czy ki czortJa ostatnio znalazłam u siebie w polskim sklepie chleb żytni na zakwasie I właśnie była tylko maka żytnia sol, cukier i zakwas.
Ale jakoś mi nie podpasowal :/ zastanawiam się czy to przez ten cukier?
Czyli co, obejdzie się bez insuliny?U mnie właśnie przeszła pierwsza część obchodu. Powiedzieli, że mam takie ładne cukry, że dzisiaj raczej wypis.
No kurcze, cały czas mówiłam, że to bez sensu, że mnie tu położą. Ale przynajmniej porządne USG mi wczoraj zrobili![]()