reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

ćwiczymy ćwiczymy !!!!!

oj ja tez sie obijam, myslalam ze sie zmobilizuje z Wami a tu d.... jedna wielka (moja oczywiscie) hihi jedyne spalanie kalorii to 2 razy w tyg aerobik no i czasem.... >:D >:D >:D

reklama
Ja zamiast ćwiczyć to biadolę nad swoim brzuchem i fałdkami na bioderkach i co wieczór wcinam coś słodkiego.
Poprostu nie potrafię sobie odmówić.
Mąż się zaczyna ze mnie najbijać...
Chyba będę musiała zacząć ćwiczyć, bo jak narazie to rano ćwiczę oko:" Otworzyć je, czy zamnkąć jeszcze na 5 mniut"?? ;D ;D ;D

Eeee tam no i co z tych moich nocnych ćwiczeń, jak będąc na spacerze, nie umiem ominąć sklepu i nie kupić sobie czegos słodkiego...w nocy ćwicze >:D >:D >:D a w dzien dupce dogadzam...i wszystko na nic :mad:

Ja tez sie poddałam :-[ miałam dziś zaczać cwiczyć nowy zestaw, ale nie chcemi sie ruszać dupy.Poza tym ciche dni nastały od wczoraj wiec z tego >:D >:D >:D nici
gaga pisze:
wiecie co nie chce mi sie ćwiczyć, a to na p to nie wiem
czekam na krem wyszczuplający i pozwole mu działąć ;D
Z jakiej firmy?
Ogólnie to ja też mam jakiegoś lenia a do tego wszystkieo @ sie zbliża wielkimi krokami
Ale mobilizacja zamiast cwiczyć to mobilizujemy sie w labidzeniu hi hi :laugh: :laugh: :p

reklama
Gaga dzieki słyszałam że dobre ,kumpela używała może i ja bym sobie stżeliła ale chyba wole ćwiczyć niz wcierać. ;D

Do góry