reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

ćwiczymy ćwiczymy !!!!!

Nenar wielkie dzieki :D doszło-fajne te ćwiczonka zaczne od poniedziałku zeby wiedzieć ile mnie ubedzie.jak schudne to dam znać :laugh: :laugh: :laugh:
A narazie stary zestaw!!!

reklama
Jak tak czytam jak się mordujecie to Wam coś poradzę.
Najlepsza na schudnięcie jest przeprowadzka. ;D ;D ;D Nerwy, dźwiganie itp. i trzy i pól kilo mam mniej.

A tak na poważnie, fakt schudłam ale co z tego pomarszczona oponka wisi. Już nawet próbowałam robić brzuszki ale jestem strasznym leniem.
Nie mogę się zmobilizować!!!!!!

Ja jakoś odpuściłam sobie przez ostatnie 2 dni :p. A dzisiaj jeszcze doła złapałam bo w kinie była dziewczyna z dzieciątkiem młodszym od Marysi i wyglądała super. Po prostu laska. Ja zawsze w takich sytuacjach łapię doła i tracę całą silną wolę do ćwiczenia. Jakaś dziwna jestem :p.

Agata w ogóle tak nie myśl. Dla Ciebie ta dziewczyna to była jak ty to napisałaś laska, a nie pomyslałaś ,że może dla innej dziewczyny to Ty możesz się wydawać laską ? Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia ;) ;D ;D ;D

domicela pisze:
Agata w ogóle tak nie myśl. Dla Ciebie ta dziewczyna to była jak ty to napisałaś laska, a nie pomyslałaś ,że może dla innej dziewczyny to Ty możesz się wydawać laską ? Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia ;) ;D ;D ;D

Dziękuję za mądre spostrzeżenie. Człowiek od razu lepiej się czuje :laugh:.

wiecie co nie chce mi sie ćwiczyć, a to na p to nie wiem
czekam na krem wyszczuplający i pozwole mu działąć ;D

gaga pisze:
wiecie co nie chce mi sie ćwiczyć, a to na p to nie wiem
czekam na krem wyszczuplający i pozwole mu działąć ;D
;D ;D ;D
Ja ponieważ mam @ uznałam, że to wystarczający wysiłek dla mojego organizmu ;D.
Ale do tych brzuszków jeszcze wrócę :p.

Żużaczku uwielbiam pilates chodziłam przed ciążą na niego , bardzo skuteczny ale z 15 minutową porządną rozgrzewką , poza tym podobny do jogi i jeżeli ktos go nie ćwiczył z instruktorem to go sam dobrze nigdy się nie nauczy. Po prostu tam trzeba w jednocześnie odpowiedni sposób oddychać , wciągać brzuch , napinać mięśnie itd..POLECAM bo niemęczący jak zwykły aerobik...

reklama
Do góry