reklama

Czas dla mamy

reklama
Gieoska kobiety są zakupowymi wariatkami -to mój wniosek(samoobserwacja)!!!! bluzka śliczna, ale żeby taka nosić trzeba mieć nienaganna sylwetke jak Twoja- satyna nie jest wyszczuplajacym materiałem :)

Czy mamy na pokładzie fryzjerke??? Chciałam zapytać czy da rade pofarbować włosy na 1 kolor(ciemny blond lub jasny braz) jesli wczesniej miało sie balejaż i to kilkakrotnie?? Jaka jest szansa ze konce wlosów nie bede jasniejsze od nasady?? Jaka farbe wybrać i ile szt(wlosy mam sredniej długości-przed ramie)

Czy mamy na pokładzie fryzjerke??? Chciałam zapytać czy da rade pofarbować włosy na 1 kolor(ciemny blond lub jasny braz) jesli wczesniej miało sie balejaż i to kilkakrotnie?? Jaka jest szansa ze konce wlosów nie bede jasniejsze od nasady?? Jaka farbe wybrać i ile szt(wlosy mam sredniej długości-przed ramie)

Klaudzia jest ale dawno jej nie bylo:-( a moze lepiej podejsc do fryzjera i sie osobiscie zapytac??

Ilonka to zalezy jaki masz balejaz teraz? jakie kolory? jakie masz odrosty dlugie no i jaki kolor masz naturalny na tych odrostach? Z balejazem to jest tak ze jezeli masz blondy rozjasniane to one zawsze wyjda jasniej i szybciej bedzie sie kolor splukiwal wlasnie na tych pasemkach. Najprawdopodobniej bedziesz miec jasniejsze koncowki ale to zalezy od kondycji Twoich wlosow. Szczerze powiem, ze bez zobaczenia Twoich wlosow na zywo nikt nie bedzie w stanie Ci odpowiedziec na te pytania wiec tak jak Gosia pisze najlepiej zajdz na konsultacje do fryzjera ale wybierz jakis lepszy salon bo w pierwszym lepszym kazdy Ci powie ze sie da byle kase trzepac. ;-)

Ilonka to zalezy jaki masz balejaz teraz? jakie kolory? jakie masz odrosty dlugie no i jaki kolor masz naturalny na tych odrostach? Z balejazem to jest tak ze jezeli masz blondy rozjasniane to one zawsze wyjda jasniej i szybciej bedzie sie kolor splukiwal wlasnie na tych pasemkach. Najprawdopodobniej bedziesz miec jasniejsze koncowki ale to zalezy od kondycji Twoich wlosow. Szczerze powiem, ze bez zobaczenia Twoich wlosow na zywo nikt nie bedzie w stanie Ci odpowiedziec na te pytania wiec tak jak Gosia pisze najlepiej zajdz na konsultacje do fryzjera ale wybierz jakis lepszy salon bo w pierwszym lepszym kazdy Ci powie ze sie da byle kase trzepac. ;-)

Balejaż blond + czekolada. Naturalny kolor ciemny blond. Byłam własnie u fryzjera i mi powiedziała ze nie bedzie rzadnego problemu z pokryciem ale nie wierze jej. Jak mam zapłacic duzo kasy za pofarbowanie a wyjdzie lipa, to już wole sama sobie zrobić. A jakiej firmy farbe wybrac??

Balejaż blond + czekolada. Naturalny kolor ciemny blond. Byłam własnie u fryzjera i mi powiedziała ze nie bedzie rzadnego problemu z pokryciem ale nie wierze jej. Jak mam zapłacic duzo kasy za pofarbowanie a wyjdzie lipa, to już wole sama sobie zrobić. A jakiej firmy farbe wybrac??

Ilona od razu odradzam Ci robienie sobie ciemnego blondu samej farbami ze sklepu bo wyjdzie Ci pomaranczka na tej czekoladzie a blond pewnie wyjdzie taki siuskowy. Jezeli juz chcesz kolor na cala glowe to wybierz jakis braz ale raczej ciemniejszy. Najlepsze farby ma loreal lub garnier z tych sklepowych ale naprawde lepiej jezeli pojdziesz do fryzjera. Zapytaj innego moze. Pamietaj ze tak czy siak te blond pasemka wyjda Ci jasniejsze od reszty a czekolada nie rozjasnisz farbami jezeli chcesz miec jasniejszy odcien. Farba farby nie rozjasni jedynie rozjasniaczem. Wiec albo poczekasz az Ci ta czekolada troszke sie rozjasni albo bedziesz miec 2 rozne kolory na glowie. Mowie Ci to zebys pozniej nie zalowala ;-)

reklama
Dzieki Klaudzia. Kurcze no to wybiore sie do fryzjera, najgorzej ze ja nie chce miec ciemnych wlosów, a czekać az mi odrosna swoje własne nie bede, bo chyba 5 lat bede w domu siedziec.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry