Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Gie-oska nie wiem czy widziałaś ze gdzieś ci napisałam ze u chinczyków nie było bodo-koszuli.
Czy mamy na pokładzie fryzjerke??? Chciałam zapytać czy da rade pofarbować włosy na 1 kolor(ciemny blond lub jasny braz) jesli wczesniej miało sie balejaż i to kilkakrotnie?? Jaka jest szansa ze konce wlosów nie bede jasniejsze od nasady?? Jaka farbe wybrać i ile szt(wlosy mam sredniej długości-przed ramie)
Czy mamy na pokładzie fryzjerke??? Chciałam zapytać czy da rade pofarbować włosy na 1 kolor(ciemny blond lub jasny braz) jesli wczesniej miało sie balejaż i to kilkakrotnie?? Jaka jest szansa ze konce wlosów nie bede jasniejsze od nasady?? Jaka farbe wybrać i ile szt(wlosy mam sredniej długości-przed ramie)
Ilonka to zalezy jaki masz balejaz teraz? jakie kolory? jakie masz odrosty dlugie no i jaki kolor masz naturalny na tych odrostach? Z balejazem to jest tak ze jezeli masz blondy rozjasniane to one zawsze wyjda jasniej i szybciej bedzie sie kolor splukiwal wlasnie na tych pasemkach. Najprawdopodobniej bedziesz miec jasniejsze koncowki ale to zalezy od kondycji Twoich wlosow. Szczerze powiem, ze bez zobaczenia Twoich wlosow na zywo nikt nie bedzie w stanie Ci odpowiedziec na te pytania wiec tak jak Gosia pisze najlepiej zajdz na konsultacje do fryzjera ale wybierz jakis lepszy salon bo w pierwszym lepszym kazdy Ci powie ze sie da byle kase trzepac. ;-)
Balejaż blond + czekolada. Naturalny kolor ciemny blond. Byłam własnie u fryzjera i mi powiedziała ze nie bedzie rzadnego problemu z pokryciem ale nie wierze jej. Jak mam zapłacic duzo kasy za pofarbowanie a wyjdzie lipa, to już wole sama sobie zrobić. A jakiej firmy farbe wybrac??