reklama

Czas dla mamy

Dzieki Klaudzia. Kurcze no to wybiore sie do fryzjera, najgorzej ze ja nie chce miec ciemnych wlosów, a czekać az mi odrosna swoje własne nie bede, bo chyba 5 lat bede w domu siedziec.

Ilonka ja w takim razie polecam Ci zrobienie sobie wiecej jasnych pasemek, pomalutku pozbywac sie tej czekolady ewentualnie dodawac pasemka w Twoim naturalnym odcieniu. A wtedy bedziesz mogla sobie zrobic kolorek na cala glowe i bedzie wygladal lepiej gdy bedzie jednolity na calej dlugosci wlosow :) Pamietaj ze z wlosami trzeba ostroznie i pomalu bo inaczej skonczysz z polamanymi koncowkami i nic wiecej nie bedzie sie dalo zrobic jak tylko obciac. A najlepiej to przyjedz do mnie to Ci wykombinuje cos ladnego hehehe

reklama
No właśnie jak to jest? Klaudzia a nie da się ściągnąć farby?

Ja muszę też się wybrać, chcę skrócić włosy, najlepiej na jeżyka :P a przy blond pasemkach zostanę, bo chyba tak mi najlepiej :D

Ilonka ja w takim razie polecam Ci zrobienie sobie wiecej jasnych pasemek, pomalutku pozbywac sie tej czekolady ewentualnie dodawac pasemka w Twoim naturalnym odcieniu. A wtedy bedziesz mogla sobie zrobic kolorek na cala glowe i bedzie wygladal lepiej gdy bedzie jednolity na calej dlugosci wlosow :) Pamietaj ze z wlosami trzeba ostroznie i pomalu bo inaczej skonczysz z polamanymi koncowkami i nic wiecej nie bedzie sie dalo zrobic jak tylko obciac. A najlepiej to przyjedz do mnie to Ci wykombinuje cos ladnego hehehe

Z checia dzis bym do Ciebie poleciała, w Angli już byłam wiec chyba dałabym rade hehehhee

No właśnie jak to jest? Klaudzia a nie da się ściągnąć farby?

Ja muszę też się wybrać, chcę skrócić włosy, najlepiej na jeżyka :P a przy blond pasemkach zostanę, bo chyba tak mi najlepiej :D

Dziunka niby sa produkty do sciagania koloru w sklepach. Nigdy nie probowalam i balabym sie probowac a tymbardziej przy rozjasnianych pasemkach czy wczesniej rozjasnianych wlosach. Normalnie tutaj stosujemy plukanke z rozjasniacza ale to juz skomplikowana sprawa i tylko u fryzjera. Nie niszczy wlosow a sciaga kolor o okolo 2 tony. Ale stosujemy to jedynie przy ciemnych brazach lub czarnym.

Z checia dzis bym do Ciebie poleciała, w Angli już byłam wiec chyba dałabym rade hehehhee

No to wpadaj !!!! ;-)

klaudzia to ty przyleć do nas do PL popatrz ile klientek będziesz miała :-)

Aga bardzo chetnie no ale raczej nie wykonalne :(

ogolnie nie nazekam na brak klientek tutaj. Matko wczoraj od 4 do 9 pracowalam, dzis jestem wykonczona.... No ale przynajmniej dodatkowa kasa ;-)

klaudzia hehehe i napewno nie opodatkowana :D

a ja się sciełam na boba i pofarbowalam w sobote na ciemne bordo. wszyscy mi mowia ze o wiele lepiej wyglądam.
klaudzia zerkniesz w czwartek na moje sciecie? bo wydaje mi sie ze troche krzywo mnie obcieła ...

klaudzia hehehe i napewno nie opodatkowana :D

a ja się sciełam na boba i pofarbowalam w sobote na ciemne bordo. wszyscy mi mowia ze o wiele lepiej wyglądam.
klaudzia zerkniesz w czwartek na moje sciecie? bo wydaje mi sie ze troche krzywo mnie obcieła ...

Niestety ale opodatkowana :/ Przy niektorych Polakach w UK trzeba jednak uwazac wiec niestety ale na lewo moge dorobic sobie jedynie przy naprawde stalych klientkach, ktorym moge zaufac, zreszta one sama placa mi i nie wymagaja zadnego rachunku i kaza zachowac kaske dla siebie wiec nie jest zle ;-)

a co do obciecia to nie ma sprawy popatrze jak przyjedziecie w czwartek :)

reklama
Martolinka Polak Polakowi caly czas zle zyczy i zrobi wszystko byle podje.... Straszne to, naprawde szczerze powiem ze nie mam ani 1 prawdziwej kolezanki czy kolegi tutaj. Mam przyjaciolke angielke i druga dobra kolezanke takze angielke a od Polakow trzymam sie z daleka.

Nie mowie ze wszyscy tacy sa ale trzeba uwazac co sie przy kim mowi. :( przykre....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry