• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Czas dla mamy

Dzieki Klaudzia. Kurcze no to wybiore sie do fryzjera, najgorzej ze ja nie chce miec ciemnych wlosów, a czekać az mi odrosna swoje własne nie bede, bo chyba 5 lat bede w domu siedziec.

Ilonka ja w takim razie polecam Ci zrobienie sobie wiecej jasnych pasemek, pomalutku pozbywac sie tej czekolady ewentualnie dodawac pasemka w Twoim naturalnym odcieniu. A wtedy bedziesz mogla sobie zrobic kolorek na cala glowe i bedzie wygladal lepiej gdy bedzie jednolity na calej dlugosci wlosow :) Pamietaj ze z wlosami trzeba ostroznie i pomalu bo inaczej skonczysz z polamanymi koncowkami i nic wiecej nie bedzie sie dalo zrobic jak tylko obciac. A najlepiej to przyjedz do mnie to Ci wykombinuje cos ladnego hehehe

reklama
No właśnie jak to jest? Klaudzia a nie da się ściągnąć farby?

Ja muszę też się wybrać, chcę skrócić włosy, najlepiej na jeżyka :P a przy blond pasemkach zostanę, bo chyba tak mi najlepiej :D

Ilonka ja w takim razie polecam Ci zrobienie sobie wiecej jasnych pasemek, pomalutku pozbywac sie tej czekolady ewentualnie dodawac pasemka w Twoim naturalnym odcieniu. A wtedy bedziesz mogla sobie zrobic kolorek na cala glowe i bedzie wygladal lepiej gdy bedzie jednolity na calej dlugosci wlosow :) Pamietaj ze z wlosami trzeba ostroznie i pomalu bo inaczej skonczysz z polamanymi koncowkami i nic wiecej nie bedzie sie dalo zrobic jak tylko obciac. A najlepiej to przyjedz do mnie to Ci wykombinuje cos ladnego hehehe

Z checia dzis bym do Ciebie poleciała, w Angli już byłam wiec chyba dałabym rade hehehhee

No właśnie jak to jest? Klaudzia a nie da się ściągnąć farby?

Ja muszę też się wybrać, chcę skrócić włosy, najlepiej na jeżyka :P a przy blond pasemkach zostanę, bo chyba tak mi najlepiej :D

Dziunka niby sa produkty do sciagania koloru w sklepach. Nigdy nie probowalam i balabym sie probowac a tymbardziej przy rozjasnianych pasemkach czy wczesniej rozjasnianych wlosach. Normalnie tutaj stosujemy plukanke z rozjasniacza ale to juz skomplikowana sprawa i tylko u fryzjera. Nie niszczy wlosow a sciaga kolor o okolo 2 tony. Ale stosujemy to jedynie przy ciemnych brazach lub czarnym.

Z checia dzis bym do Ciebie poleciała, w Angli już byłam wiec chyba dałabym rade hehehhee

No to wpadaj !!!! ;-)

klaudzia to ty przyleć do nas do PL popatrz ile klientek będziesz miała :-)

Aga bardzo chetnie no ale raczej nie wykonalne :(

ogolnie nie nazekam na brak klientek tutaj. Matko wczoraj od 4 do 9 pracowalam, dzis jestem wykonczona.... No ale przynajmniej dodatkowa kasa ;-)

klaudzia hehehe i napewno nie opodatkowana :D

a ja się sciełam na boba i pofarbowalam w sobote na ciemne bordo. wszyscy mi mowia ze o wiele lepiej wyglądam.
klaudzia zerkniesz w czwartek na moje sciecie? bo wydaje mi sie ze troche krzywo mnie obcieła ...

klaudzia hehehe i napewno nie opodatkowana :D

a ja się sciełam na boba i pofarbowalam w sobote na ciemne bordo. wszyscy mi mowia ze o wiele lepiej wyglądam.
klaudzia zerkniesz w czwartek na moje sciecie? bo wydaje mi sie ze troche krzywo mnie obcieła ...

Niestety ale opodatkowana :/ Przy niektorych Polakach w UK trzeba jednak uwazac wiec niestety ale na lewo moge dorobic sobie jedynie przy naprawde stalych klientkach, ktorym moge zaufac, zreszta one sama placa mi i nie wymagaja zadnego rachunku i kaza zachowac kaske dla siebie wiec nie jest zle ;-)

a co do obciecia to nie ma sprawy popatrze jak przyjedziecie w czwartek :)

reklama
Martolinka Polak Polakowi caly czas zle zyczy i zrobi wszystko byle podje.... Straszne to, naprawde szczerze powiem ze nie mam ani 1 prawdziwej kolezanki czy kolegi tutaj. Mam przyjaciolke angielke i druga dobra kolezanke takze angielke a od Polakow trzymam sie z daleka.

Nie mowie ze wszyscy tacy sa ale trzeba uwazac co sie przy kim mowi. :( przykre....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry