reklama

czas na nocniczek :)

Kochane dziewczynki moja Amelka już sika na nocniczek i czasami zdarza się i kupka i z pewnością mniej pampersów używamy .To duży plus -ale to przecierz ja mam być czujna i jej przypominam ,że robimy siku i ona stęka i zazwyczaj robi siku .A znocy to przymusowo na nocio...

reklama
Kasia - brawo brawo brawo!!! i dla Matiego i dla ciebie za pomysł- że dobry sposób na niego znalazałś :) no i myślę że i powoli do kupy dojdziecie...chyba lepiej bez zbytnich nacisków bo to wstrzymywanie jest straszne - znam to...
nasz na nocnik nie chce siadać a teraz na urlopie to już w ogóle nie ma o czym mówić...choć dziś byłam w szoku bo obudził się w suchej pieluszce choć w nocy 3 razy był (.)!!! i strasznie interesuje się siusiakiem swoim i nie tylko swoim hihi wczoraj na plaży z dwuletnim kolegom sobie zabawe wymyślił- tamten podbiegał z siusiaiem do niego a Bartek łapał...niestety wyrodni rodzice bardzo szybko przerwali zabawe;) a na plaży zawsze go ubieram w kąpielówki i w sumie dopiero raz siusiu w nie zrobił!choć podejrzewam że zazwyczaj pewnie załatwia to do morza i dlatego nic o tym nie wiemy

Moja panna dokładnie w dzień urodzinek sama przyniosła nocnik i zrobiła kupkę :-), ale byłam dumna :-).
Coraz częściej nam się tak zdarza, a i ładnie mówimy już siii :-). Wiem, ze do pozbycia się pampka daleka droga, ale i tak dumna jestem.

Po wyciągnięciu nocnika po raz drugi moje dziecię chyba się przekonało i siku robi od trzech dni a dziś nawet chodziła za babcią bo chciała siku i kupę do nocnika :)

ja wreszcie kupiłam nocnik i dzis byla po kolacji premiera, jak zaczał stekac posadzilismy go i kupa byla w ciagu minuty
mam nadzieje ze jutro tez tak łatwo pojdzie - najwazniejsze ze wiem kiedy sie spodziewac

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry