reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwcowe Mamy 2016

Mujer niestety tak jest. Tego dziecka też nie pozna. Ona ma trudny charakter i jak sobie coś uwidzi to tak ma być. Pokłóciliśmy się okropnie i już dwa lata nie mamy kontaktu. Myślałam że jej przejdzie to plucie jadem ale niestety nie przeszło. Z naszej trójki tylko jeden brat z nią względnie rozmawia ale on ma do matki 1000 km .

reklama
Galaxia bywa i co zrobić. Aby już tak nie smutać to u nas w weekend wypada roczek młodej :) będzie imprezka tylko ogrom prac mnie przeraża bo gości z Pl będziemy mieli na 4 dni.

Galaxia ja dzisiaj już też po tostach:):) pyszne były ale niestety dopadły mnie wymioty... zauważyłam że nie mogę jeść tłustego. A najlepiej czuje się po nabiale i kwaśnych produktach.

Hej, dobry:) Mamo myślałam, że tylko ja mam jazdę na tosty i to z tego okropnego tostowego chleba, i salami.. Teraz gotuję tajska zupę, wczoraj pizza, to chyba nie najlepsze rozwiązanie na ciąże :(

Magda nie martw się ją też wpierdzielam strasznie... masakra. Tajska zupę gotujesz? ? A możesz dać przepis bo ja bardzo lubię eksperymentować w kuchni z różnymi przepisami. :)

Właśnie jem kanapke z serem białym i pomidorem:):)

reklama
Do góry