reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

czerwcowe ploteczki :D

ja zbyt wiele nie napisze, bo juz padam...na nic nie mam czasu, jestem przed egzaminami, wiec kazda wolna chwile pisze, czytam cos z ang..do tego w weekend troszke robilismy przemeblowanie/malowanie i mam totalny syf na chacie...do tego mala zaczela strasznie kaszlec...A.podziebiony ..nie wiem w co rece wlozyc...oczywiscie do szkoly draluje ponad 7 km w obie str...ze po jak jestem w domu ok 16...to obiad tuturutu i jestem wypompowana!

reklama
Straszne cosię dzieje z chorobami dzieci teraz. Ja byłam dzisiaj zgłosić że Mateusza nie będzie i była tylko 2 dzieci a pani która zastępowała wychowawczynię Matka też się rozchorowała i jakaś całkiem nowa pani ma przyjść:szok:

Tak Mamootku weekend mimo choroby mialam bardzo mily :-)
a teraz planujemy babskie wyjscie na lyzwy a potem na grzanca i sushi -bo cos tak za nami chodzi:-D

Mi wywala oprycha za oprycha...walcze w zarodku ale cholera jedna nawet na nosi mi sie usadowila-pipszone gowno:crazy::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: W glowie jeszcze troche olowiu...pokasuluje..czuje sie taka wypluta...ale zyje:-DMloda sie tez kuruje...lezy w lozku,maluje ,oglada bajki...oby jak najdluzej ;)

Chociaz mi najlepiej pomaga najbardziej chamska woda kolonska:-D Kremy tak na mnie nie dzialaja...ja mam zasade ze od razu wsuszac...i np.zawsze mam w apteczce sonol .to mi pomaga:tak:

Pati jak ci zazdroszczę że Noemi leży w łóżku i maluje:tak:Po moim wcale nie widać że on chory tak rozrabia i wariuje że mam chęć stąd uciec:szok:Chciałam żeby trochę pomalował to mi powiedział że to nudne i ćwiczy break danca:eek:

reklama
Pati mi na opryche pomaga vratizolin. A co do chorób bardzo Wam współczuje. U mnie chwilowo spokój (odpukać). Adam ma tylko dosyć domowych krzyków. Jak tylko przychodzi Olka rzuca się na niego i nie odstępuje na krok. Oczywiście w tym czasie ma mnie głęboko w d....e. Panuje niesamowity rwetes. Ma chłop stresa. Oczywiście ja muszę wytrzymać wszystko a on biedactwo głowa bo goli. Ciekawe, że mi to nie przeszkadza:eek:. Od dwóch dni do mnie się nie odzywa. Wieczorami zawzięcie kłócę się z Olą, muszę wymysleć jakiś sposób jak ją uspokoić.

Do góry