reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
wrocilam- ale tylko fizycznie:)padam..bo przylecielismy nad ranem po 2..zanim sie polozylam bylo po 4...a o 11 juz bylam na pelnych obrotach, bo mamy w domu remont- malowali nam pod nasza nieobecnosc, zmieniali panele itd...i normalnie jak mawia moja Duska -(ode mnie podsluchala) burdel na kolkach i nie wiemy w co rece wlozyc- ale poki co A. walczy by jakos okielznac mieszkanie...Ja czuje sie fatalnie- zmeczenie, zmiana klimatu do tego potworny koniec podrozy- mielismy straszliwe turbulencje i hafcilam w samolocie ...pozniej w taxi jak kot...............dzis chodze jak snieta ryba.......ALE W EGIPCIE BYLO PO PROSTU BOSKO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!SLONCE...PLAZA...CUDOWNE MORZE! ACH TE RAFY-POLECAM-JUZ DRUGI RAZ...I WCIAZ MOGE TAM WRACAC! WROCILAM MEGA OPALONA...WYPOCZELAM...OPALILAM SIE!!! DUSKA ZACHWYCONA! TAKZE STRZASKANA-BRAZOWIUTKA!ZDJEC MAM ...CHYBA Z 4000:o hahaha

wrocilam- ale tylko fizycznie:)padam..bo przylecielismy nad ranem po 2..zanim sie polozylam bylo po 4...a o 11 juz bylam na pelnych obrotach, bo mamy w domu remont- malowali nam pod nasza nieobecnosc, zmieniali panele itd...i normalnie jak mawia moja Duska -(ode mnie podsluchala) burdel na kolkach i nie wiemy w co rece wlozyc- ale poki co A. walczy by jakos okielznac mieszkanie...Ja czuje sie fatalnie- zmeczenie, zmiana klimatu do tego potworny koniec podrozy- mielismy straszliwe turbulencje i hafcilam w samolocie ...pozniej w taxi jak kot...............dzis chodze jak snieta ryba.......ALE W EGIPCIE BYLO PO PROSTU BOSKO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!SLONCE...PLAZA...CUDOWNE MORZE! ACH TE RAFY-POLECAM-JUZ DRUGI RAZ...I WCIAZ MOGE TAM WRACAC! WROCILAM MEGA OPALONA...WYPOCZELAM...OPALILAM SIE!!! DUSKA ZACHWYCONA! TAKZE STRZASKANA-BRAZOWIUTKA!ZDJEC MAM ...CHYBA Z 4000:o hahaha

o boze ale mi narobilas ochoty... a ja sie po domu snuje jak kapec i od 2 dni juz nie jestem w stanie w ogole sie uczyc ani nic robic, nic tylko mysle o wakacjach! wczoraj z mezulkiem wertowalismy strony buir podrozy, ale stwierdzam ze do sadomaso, wiec jeszcze trohce odczekamy :) a ma pytanie, czy leciala smoze z biura thomson? czy znasz je i czy bys polecila? my chcemy w tym roku wziac wakacje z wylotem z UK, bo sa o wiele, wiele tansze, a te same miejsca i nawet znbalezlismy w ofertach te same hotele

jejku jak tobie zazdroszcze tego sloneczka, o plazy nie wspomne... :(((( my dzis musielismy sie pocieszyc AZ 9 stopniami hehe
czekam na fotki
ps. a gdzie dokladnie byliscie? bo egipt jest na naszej liscie, tylko sie nie moge zdecydowac gdzie dokladnie. pozdrowionka i odwagi w konczeniu remontu!

my lecielismy z Olympic Holidays - Package Holidays, Deals on Flights and Hotels i bylismy w Sharm el sheikh. Wczesniej w Hurghadzie i piekniejsze jest Sharm el sheikh.,,,jesli natomiast chodzi o to czy tak wiele wiele taniej jest z UK- to tak wiekszosc mysli- ja tez tak myslalam, ale porownywalam ceny w necie i byly podobne- a na miejscu czasem okazywalo sie, ze ludzie, ktorzy przylecieli z Polski placili tyle co my tylko np. na 2 tyg...wiec po prostu trzeba szukac;)- szczegolnie w necie!...biura, wiadomo doliczaja prowizje...My teraz kolejne wakacje planujemy na wrzesien:)juz z dwojka:O..

my lecielismy z Olympic Holidays - Package Holidays, Deals on Flights and Hotels i bylismy w Sharm el sheikh. Wczesniej w Hurghadzie i piekniejsze jest Sharm el sheikh.,,,jesli natomiast chodzi o to czy tak wiele wiele taniej jest z UK- to tak wiekszosc mysli- ja tez tak myslalam, ale porownywalam ceny w necie i byly podobne- a na miejscu czasem okazywalo sie, ze ludzie, ktorzy przylecieli z Polski placili tyle co my tylko np. na 2 tyg...wiec po prostu trzeba szukac;)- szczegolnie w necie!...biura, wiadomo doliczaja prowizje...My teraz kolejne wakacje planujemy na wrzesien:)juz z dwojka:O..

no o Sharm el sheikh slyszalam ze pieknie ... my jak narazie, akurat dopiero wczoraj po raz 1szy porownalismy tylko biura fr i angielskie i roznice w cenac byly po prostu nie do uwierzenia, ze az czlowiek sie bal rezerwowac, doszukiwal pulapek w stylu "cena nie obejmuje". ale akurat thosmson (robil na wielu wypadak MINUS 25% wiec to zrobila glownie ta duza roznice
ale nawet to co nie przecenione i tak wychodizlo taniej, tylko trzeba zob; ile zaplacimy z abielty do londynu

a w ogole to podziwiam za odwage ze we wrzesniu planujecie z malenstwem
ja w te wakacje sie nie odwazylam z malym, a mial 6 mieisecy juz

reklama
Do góry