reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

czerwcowe ploteczki :D

No my narazie wstepnie ta krete mamy... ale jeszcze nie usiedlismy sie tak konkretnie,zeby cos dzialac...wstepnie miejsca ogladane,ceny,itp...A Wy?

reklama
Własnie nic konkretnego mnie kusi Bułgaria całą rodzinką, będę przeglądać wieczorkiem. A resztę wakacji też musze rozplanować bo Wojtek nie bedzie chodził wtedy do przedszkola.

w nastepnym roku moze do bulgari wybierzemy sie z moim bratem i jego zona...Tyle ,ze ja tym razem juz chcialam z mloda jechac..a dla nich to mialby byc pierwszy urlop bez dzieci....No zobaczy sie :-)

Ja częsciowo z młodym trochę bez, zobaczymy bo narzaie walimy wszystko w dom i końca nie widac a kasa niestety sama się nie chce w portfelu mnozyć;(

U nas z kasą będzie również ciężko. Jednak jak się da chciałabym pojechać nad morze. A jeśli chodzi o Alę... Rentgen wykazał lekkie nacieki na oskrzelach, więc nie jest źle. Dostała klacid antybiotyk i już śpi. Tak więc nadal siedzimy w domu. Ja przerwałam urlop i siedzę na zwolnieniu. A co tam i tak wybieram się na wychowawczy więc jeszcze trochę skorzystam.
Pati szkoda samochodu. Ciekawa jestem co Adam zrobi ewentualnemu szkodnikowi? Gorzej jak to nie on, w sumie za rękę nie złapany.

Ale jeszcze wyczytałam ze kapiel w nadmanganianie potasu pomaga zobaczymy, poleciłam kupić;)

Tak, też to stosowałam:tak:

KasiuDe zazdroszczę wam spotkania, do tej pory wspominam moje spotkanie z Mamootkami ehh było super.

Witaj Irma!!! Pwiem Ci, że mamooty też bardzo miło wspominają spotkanie z Wami:tak:

oj widzę że wszystkie mamy podobne problemy - u nas też histeria o takie pierdoły że głowa mała...i sa takie dni że histeria goni histerię:(
a o wykonywaniu poleceń to moge zapomnieć - królewicz ciągle z głowa w chmurach - nic do niego nie dociera
(...)
choć podobno przejście przez jakąś typową zakaźną dziecięcą uodparnia bardziej dziecko na wszelkie bzdety - złyszałyście taką teorię?

Baśka, nasze chłopaki takie same - strasznie niedobry Miki przez ostatnie dni. Co chwile ma karę:dry:
O tej teorii nie słyszałam:sorry2:

A nam jakis ciul za dyche przydzwonil dzwiami w samochod az farba odprysla i lusterko sie zlozylo...

Ale kicha:wściekła/y:

Macie już jakieś plany na wakacje?

Nie mamy i pewnie nie będziemy mieć - krucho z kasą:dry:

Fredka, dobrze, że Ala nie ma zapalenia płuc, tylko niewielkie zmiany. Antybiotyk zadziała i będzie ok

Wczoraj padłam wcześniej spać z bólem głowy, a dziś byłam na szkoleniu w Krakowie. Oj cos mi ten czas przez palce przecieka:sorry2:

Sylwia, nie informuję, bo nigdy nie mam czasu i pędzę na pociąg :-/ Szkolenia kończą się 15 albo później i zanim dojadę do Tarnowa...

reklama
Fredka no co ma zrobic-zwyczajnie bedzie musial za szkode zaplacic -tzn.ubezpieczalnia...Bo jak to bedzie on a raczej na 85%tak to nikt mu nie popusci...Raz juz nam sasiadka zarysowala zdezak i sie malpa nie przyznala...ale szybkie "rozeznanie w terenie" i juz byla na muszce...Szkoda 800 euro wyszla bo to malenka kreseczka...

Do góry