reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

czerwcowe ploteczki :D

no to fajnie ze sie dogadały i zdrówka mamie życzę.
Dziewczyny zamawiam witaminy suplementy i inne takie tam jak chcecie coś to dajcie znac rzeczy byłyby po pierwszym kwietnia ;)

reklama
Baśka, Mamoot, jak się czujecie? Mnie wszystko swędzi, tzn. nos i oczy. Najchętniej pozbyłabym się chwilowo tych organów:dry:

Sylwia nie zdążyłam jeszcze porządnie zajrzeć. Teraz mam chwilkę to podczytuje co ciekawe u Was się wydarzyło. A tu cisza... U nas weekend przeleciał w tempie ekspresowym. Cały czas siedzieliśmy z dziewczynkami na dworzu a teraz właśnie moja ekipa śpi. Oj leci ten czas, leci.
Kasiu, współczuje....

Fredzia spokojnie popatrz zamawiam na koniec tygodnia, bo cały czas ktos cos domawia
A ja dzisiaj ruszam na północ ;) bedę zaglądac tylko sporadycznie, ale i tak to forum zamiera ostatnio ;) wszyscy tylko by czytali

Sylwia, w sumie nie wiemy ile tych podczytujących mamy ;-)
Szczęśliwej podróży i wracajcie na południe! Aha, zobaczysz się z dziewczynami w Warszawie i na północy?

Ja tam piszę :-)

Kasiu, u mnie tez średnio: katar i oczy swędzą. Jeszcze nie tak źle, bo leszczynę to jako tako znoszę. Za to brzoza mnie wykańcza.
Jutro idę do nowej pani alergolog, z wynkami badań krwi i wynikami spirometrii i ma sie za mnie wziąć. Pewnie znów będę jechać na lekach.... to psiuknę, tam nakrople, tu łyknę.... brrrrr nie cierpie lekarstw.

reklama
A ja nawet nie wiem na co jestem uczulona :-/ Nigdy nie dotarłam do alergologa. W sumie tylko na początku wiosny mam kichanie i potem przechodzi.

Do góry