reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

czerwcowe ploteczki :D

Ja mecz z Niemcy Anglia jednym okiem ogladałam ;) bo grillowalismy przed domem i opalanie itp dopiero wieczorkiem obejrzałam Argentyna meksyk te zbył dobry;)
A ja mam luz chłopaków odprawiłam wczoraj do siostry

reklama
Sylwia, nie za dobrze Ci? ;-)
Pati, ale wiesz, jakby było 2:2 to nie wiadomo jakby się skończyło ;-) Choć niewątpliwie Niemcy grali dużo lepiej - wg mnie (co sie nie znam:-p)
Kasia, zdrówka dla Martusi!

Rusałko, matko Ty moja!!!! Na rowerze:-) w takim stanie:-). Chylę czoło!!!
A Ala... odpukać. Temperatura znikła w ten sam sposób w jaki się pojawiła. Po 24 Ala poszła smacznie spać. Jakby nigdy jej nic nie było. O 6 pojechałyśmy do szpitala na pobranie krwi i już wróciłyśmy. Mała rozrabia ile może. PO 13 idę z Olą do fryzjera.
Sylwia ale Ci fajnie!! Ja też tak chcę. Tylko gdzie tu baby odprawić. Napewno pod koniec lipca babcia zabierze Olę na działkę na 2 tygodnie. Ale będzie fajowo.
Pati ja nienawidzę meczy. Wystarczy mi wiedza którą przekażecie na BB.
Kasiu, zdrówka dla Martusi!

Jaka pogoda u Was? u nas dzis ma byc 34 stopnie...musze mloda dobrze nakremowac...Wlasnie powiesilam pranie...pewnie lada chwile wyschnie... :-)

Kasia jakby skonczylo sie 2:2 to strzelaliby jedenastki... ;-) No i nie wiem czemu ale bramkarz z anglii strasznie mnie za swoj ryj wkurzal...takie chamskie macho... ;-)
Ciekawe jak to sie skonczy dla niemcow jak beda grali z argentyna.... bo chlopaki tez niezle mexyk roztrzaskali....

Tak sobie mysle dlaczego ja nie mam domu z basenem w ogrodzie... Chyba w zyciu mi nie wyszlo :-D :-D

Pati, chodziło mi o to, że jakby było 2:2, to może Anglicy dostaliby wiatr w żagle. Nic to, skończyło sie jak skończyło i sprawiedliwie, bo wygrał lepszy.
Fredka, super, ze z Ala lepiej!!!

hej dziewczyny nie mamy gipsu!!! alleluja leczenie zakończone:)
dziekujemy za kciuki :)
więcej napiszę i wątki ponadrabiam wieczorem bo co prawda królewicz zasnął ale w domu taki syf że nie ma gdzie nogi postawić...
miłego dnia!!!

Aha-no to sie zrozumialysmy Kasia :-D:-D
A moj A to wogole co mecz to zaklady robi i ciagle wola"Patrycja i co ,jak myslisz,kto wygra?co obstawic? juz mi na jaja z tym idzie...

Baska super ze sie tak wszystko skonczylo... :-) powoli dojdziesz do ladu ze wszystkim...tak jak Kasia mowi-syf nie zajac :-D jedynnie moze sie tylko mnozyc :-D

pisalam ze dostalam dzis bukiet roz od A? :-) troche nabroil wiec musial cos wymyslec zebym zlagodniala...

Pati, i co, złagodniałaś? :-)

U nas rano były 22 stopnie- jak wychodziłam o 7:30, wyszłam z krótkim rękawkiem, i nie zmarzłam :-) chciałabym tak częściej, bo już nie raz się nadziałam na to piękne słoneczko, a jak wyszłam to tak piździło, że się wracałam po długi rękaw.
Martunia poszła dzis do przedszkola, zobaczymy co będzie wieczorem.

reklama
Do góry