reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
jaka firme bys chciala otworzyc?
a o pracy pisalas-pomoc u fryzjera jesli dobrze kojaze...

nie wiem jeszcze, ale tu wystarczy cokolwiek robic i jest duza pomoc z panstwa i te male firmy jakos hulaja...Jakies uslugi- moze rmontowe, a moze sprzatanie- duzo dziewczat nie ma pracy,bo nie zna jezyka itakie tak ...ale narazie Gracjan za maly:)...

Mamoocik- czekamy- az Ci zazdroszcze- ja nieraz w zartach mowie do A, ze jakbysmy tu zostawali to strzelamy 3 juz!:p

Dziewczyną O Nieznanym Imieniu
:-D :-D
Marcin ostatnio powiedział, że Marysia mu najbardziej pasuje. Może, może...

Rusia, no to strzelajcie! :-)

Fusik, będzie dobrze :-)

Wróciłam do domu i padłam. Marcin poszedł ze Stasiem do przedszkola po Wojtka, a ja odpoczywam na kanapie. :-)

Marysia bardzo pasuję - jestem za ;-)
Ło, ale u nas było dziś ciepło. Na placu zabaw pomykaliśmy w samych w samych podkoszulkach i bluzach. To lubię!

mi tez sie podoba Marysia, Ula miała mieć na drugie Marysia :-)

u nas też było ciepło ale niestety nie aż tak :-) za to weekend ma być u nas 21
ale podobno dzisiał tyle było już w Krakowie :-)

a i upraszam o trzymanie kciuków z okazji mojego ponownego upodlenia się w robocie :-)

Fusik ja bede trzymac... dobrze ze jeden dzien a potem weekend :-)

U nas tez ma byc cieplo... dzis bylo w kratke: rano pieknie a potem deszczowo.

Mamot fakt, ze ty juz na koncowce. Stres pewnie minie przy pierwszysch skorczach i oby ten trzeci porod byl najlzejszy. Swoja droga to podziwia tak po cichu odwage/pewnosc/swiadomosc...nie wiem jak to ujac po prostu fakt, ze tak jak chcieliscie macie 3:-) I to idealna na moje standardy bo mnie sie zawsze marzyla dwojka chlopcow, dziewczynka, potem pies i wiele milosci. Wy procz psa juz wszystko macie :-)
Do imienia Maria mam osobist sentyment (dzieki babci) ale musze przyznac, ze nie lubie zdrobnienia tego imienia. Ale tak mam tez z Zoska, ze mowie do niej Zofia, Zofka, Zozotje (szalencu) albo Zocha..... a nigdy Zosia. Jak juz chce zdrobnic to mowie Zosienko....

Mamoot szok jak to minęło!!! a ja jakoś tak ostatnio w takim ciągu z tym wszystkim że w ogóle nie zauważyłam kiedy:( Marysia pasuje:)

Fusik - trzymam kciuki!!! i jak czytam co piszecie to stwierdzam że fajną mam pracę:) tzn że lubię do niej chodzić i miło jest, żaden szczurzy wyścig...

Fusik, kciuki zacisnięte!
Cicha, moja mama i dwie babcie to Zofie i zawsze były Zosiami, więc mam wielki sentyment do imienia:tak:
A u nas dziś deszcz od rana, ale ciepło - 10 stopni.
I pamiętajcie, dziś 1 kwiecień - nie dajcie zrobić sie w konia ;-)

Oj u nas też deszczowo, ale dla mnie to lepiej. Ostatnio Ala upodobała sobie piesze wycieczki i ciągle by gdzieś chodziła. A moje nogi wchodzą mi już w pupę.

Fusik kciukasy zaciśnięte-powodzenia!!!

A i Marysia też mi się podoba.

reklama
Fredka nie nazekaj-zawsze pisalas ze chcialabys schudnac-no wiec chodz ile wlezie :))) przeciez taki maly czlowiek nie moze cie pokonac :-D

Marysia tez mi pasueje u Mamootkow bardzo :)

a ja Wam sie pochwale ;) od dzis bede jezdzila nowym autkiem :-D A kupil narazie dla mnie :))) ( ta nowa C klasa-mercedes ) :))) i dzis smigamy do pl :)) po 10:00 juz bedzie moj :D

Do góry