reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
ja wczoraj robilam manicure-ale u mnie to co dwa dni ;) mam ladny soczysty fiolet ;))) a wczesniej mialam kazdy paznokiec na inny tzn.5 kolorow uzylam :)i robyly furrore na placach zabaw :-D
A meczu nie ogladalam... ale slyszalam ze polacy jak zwykle klase pokazali i wygwizdali niemcow jak cos tam mowili ze facet nawet nie dokonczyl... i nie wiem ale ja kibicuje zawsze w pilke niemcom :-D hahahaha

Ja tam Polsce kibicuje:-)

Pati a malowałaś tym lakierem pękającym? bo ja się czaje na niego, a z nowości to kupiłam sobie szampon na sucho w sprayu;) rewelka jak włosy są nie świeże to psikasz i już są piękne;)

A pazury ostatecznie pomalowałam na srebrny;)

Sylwia, ja miałam ten pękający - widać na zdjęciach z tatr i Baśka zwróciła uwagę. teściowa mi pozyczyła czarny. No, wzbudzał zainteresowanie
Na nogach mam soczystą czerwień a na dłoniach taki błotny brąz ;-)

Kasia tez zauwazylam ten lakier u Ciebie ;)))
czailam sie nie raz na ten lakier ale jakos kolorystycznie mi nie pasilo nic...
a ten szampon pokaz koniecznie-pierwszy raz slysze!! :-)

oooo własnie kumpela dzwoniła ze ma taki wiec idę do niej dzisiaj wypróbować;))))) ale powiedzcie jak to sie robi bo ja ciemna jak tabaka w rogu w tym temacie.

A umiecie wzorki malowac?

reklama
ja wzorkow nie lubie...ale od czasu do czasu wtapiam sobie kamyczki tak dla podkreslenia... gdzies na jednym palcu u reki...albo na duzym na stopach :)

Do góry