Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Juuuupiii!!!!!!!!!!!!!

.Tylko co bys do mnie w jednej czesci dotarla

Zobaczymy we wtorek...

Nie powiem, troszkę zazdroszczę - i nie o spanie dziecka mi chodzi ;-) U nas na razie całkowity zakaz...
). Na długo?
Albo tacy sklerotycy jesteśmy - przecież to było lata świetlne temu ;-)
Od 2 tyg ma nisko brzuch, od ponad tygodnia dość regularne skurcze przepowiadające (od 3-4 dni baaardzo regularne), czop odszedł 3 dni temu, dzisiaj wysączyła się odrobina wód - no żesz szlag może trafić! Ona już w ogóle powątpiewa, że kiedykolwiek urodzi
Kurka, nie spotkałam się z aż tak "podręcznikowym" porodem
Trzymajcie kciuki, żeby to wreszcie się ruszyło, bo dziewczyna jedzie na rezerwach...
dwa miesiące po gwarancji
Dobrze, że stara lodówka w garażu stała
ostatnio coraz częściej mam wrażenie, że nie jestem mężatką z dwójką dzieci, a samotną matką trójki dzieci 
toska no pewnie że wszystko jest w porządku!!! :-) Ja przecież cały czas nic nie robię, bo z zaciśniętymi kciukami nie pofikam ;-)
To Stasio już taki dorosły? Fiu fiu... Podziwiam - i jego i Was (ja bym się chyba nie zdecydowała jeszcze na taką rozłąkę). Na długo?
Szczerze mówiąc nie wiem jak to jest z tęsknotą u rocznego dziecka 
. Jak zostawiamy Stasia na weekend u dziadków, nie wykazuje zbytniej tęsknoty
Jak już jej trochę wyleciały wody, to znaczy, że finał już niedługo
A gdzie rodzi?
Znam takiego chłopczyka i to naprawdę uciążliwe dla jego mamy - nie może sama pójść nawet to toalety