Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Po pierwsze - gratuluję Ciociowania!!! :-) Rozumiem, że szwagier się spisał i nie musiałaś go zastępować ;-)Esia zastanów się może jeszcze nad ta opcja (Solec, p. Bogusia+ ZOO = krótki i miły poród);-)
;-)
A mówią, że maszyny duszy nie mają
Cieszę się, że już działa - i oby nigdy więcej takich humorów 
To teraz życzę szybkiej poprawy 
Synek sąsiadki właśnie weń wkroczył i ona jest bliska obłędu - a tu nie da się nic zrobić, trzeba przeczekać 
O cholera, dobrze że w ogóle do szpitala dojechali 
Położenie pośladkowe i przodowanie łożyska już są u nas przeszłością - wskazania mam od okulisty.
I jeszcze dochodzą skurcze przepowiadające - czuję się, jak z reklamy Toblerone, tylko mam czekoladkę nie w policzku ;-) 

Wybaczcie ciężarówce 

Trzeba wystąpić z odpowiednim pismem do pracodawcy i zus, załączyć odpowiednie wyliczenia i... czekać na łaskawe rozpatrzenie. Nie wiem czy ktokolwiek już coś wywalczył - ja zabiorę się za to jakoś po nowym roku, więc nie zagłębiałam się zbytnio.
Nie chodzi mi o "cukrzenie" i pisanie, że "będzie tak sobie, ale jak zobaczysz dziecko to..." tylko o prawdę ;-) Twoja relacja utwierdza mnie w zamiarze wykupienia indywidualnej opieki pielęgniarskiej na czas pobytu w szpitalu...
godzinach czekania na rozwarcie i nie musiałam np. zdychać 20 godzin w bólach. 
jak się budzi w nocy, to wiem, że po prostu coś jest nie tak
Dziewczęta po cc - mam prośbę. Czy możecie polecić coś do składu torby do szpitala, co jest specyficzne właśnie dla przebytej cc (nie dla mnie - na razie torbę kompletuje moja przyjaciółka - ale mi też Wasza wiedza się przyda :-)). Ewentualnie jakieś rady na po szpitalu - czym pielęgnować ranę, na co uważać itp. No wszystko, co możecie :-) Będę bardzo wdzięczna :-)