Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Widać ze wszystko na dobrej drodze do wyjścia. Z tym brakiem apetytu przy zapaleniu ucha normalne, więc sie nie przejmuj, Antonek wróci do normy szybciej niz myslisz.
Mój kornel jak miał 2 latka spadł z jednego schodka i pojechałam do szpitala na przeswietlenie, a oni zdiagnozowali złamanie czaszki :-( 10 dni na psychotropach, bo w szpitalu łóżeczka z metalowymi prętami i Kornel sie o nie obijał, a nosic nie mogłam, bo na mikrowstrząsy narażałam ;-)Przy wypisie zrobili nam jeszcze raz prześwietlenie i stwierdzili, ze ta budowa czaszki to taki jego urok 

hehehe
Tez mysle, ze sciemniaja ;-)
hehehe ale gdyby to byly Stany - ja bym normalnie sadzila za brak oleju w lepetynach.
dostał dodatkową kroplówkę, żeby się nie odwodnił :-( na wieczór zaczęła narastać gorączka, więc znowu nurofen jest naszym przyjacielem
dopiero przed chwilą maciejka pojechała do domku, bał się nas zostawiać
a ja przyznam się wam szczerze, nie chcę zostać sama :-(
a jeszcze wczoraj widzieliśmy nadzieję na szybsze wyjście ze szpitala, dzisiaj zastanawiamy się czy kiedykolwiek stąd wyjdziemy :-( osłabiony Antonek dorwał jakąś jelitówkę :-(
a takich typowych objawów zapalenia płuc brak
znaczy się nie ma ani szmerów w płucach, ani kaszelku. Jedynie gorączka, ale ona może być przez ucho ;-)
i nawilżać pokój. Chyba działa, bo zasnął ( w ciągu dnia w ogóle nie spał).
Toska-tak sie robi, zeby sie dzidzia nie udusila-od zimnego powietrza wszystko sie kurczy i latwiej zlapac dziecku oddech. Moja siostra miala podobna "przygode", jej synek sie wrecz dusil w nocy i wtedy ona go wystawiala nawet na balkon i dzialalo, wiem ze to brzmi dziwacznie. Chociaz u niej to wynikalo z refluksu zoladkowo-przelykowego. Tresc zoladka sie cofala i podrazniala krtan i wtedy maly mial klopot z oddechem.Doktorka kazała go ciepło ubrać, założyć czapkę, dobrze przykryć i otoworzyć oknoi nawilżać pokój. Chyba działa, bo zasnął ( w ciągu dnia w ogóle nie spał).

co jest trudne, biorąc pod uwagę fakt, że nie mogę dźwigać