Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Przedwczoraj tak mnie uchamrolila w noge ze siniaka bede nosic ze 2 tygodnie.Czy ktores z naszych czerwcowiatek tez ma takie drastyczne metody na Was?

Z lopata rzzeczywiscie dziwna sprawa.Musisz przeprowadzic male sledztwo.

Takie mialam wielkie balony i pamietam ze latalam ciagle bez stanika.Czar prysl jak Amelka wlozyla mi palec w oko
Przejdze jej
Nie martwiaj!!!!!Buzka!
Do tego jestem wkurzona na maksa. Zaraz po Nowym Roku zepsuł mi się telefon kom. i oddałam do naprawy. Dostałam jakiś badziew jako zastępczy, więc z wielką radością powitałam wczoraj wiadomość że mój już jest gotowy. Pojechałam dziś odebrać, telefon jest ok, tylko że chamy z serwisu skasowali mi wszystko co miałam w telefonie - zdjęcia, dzwonki, gry - po prostu wszystko. Powiedzieli mi że oni tak robią bo nową konfigurację wgrywają, a gdybym zaznaczyła że mają mi nie kasować to bym musiała zapłacić.
Spytałam więc tylko czy oni mi zwrócą kasę za wszystkie pościągane rzeczy.

Teraz do słownika doszedł jeszcze jeden wyraz "baśka" czyli kiełbacha. Wczoraj jedliśmy obiad w wersji "minimum" czyli frytki własnej roboty, kiełbasę smażoną, jajeczko sadzone i do tego kefir. Magda olała wszystko i jak chciałam Jej dać jajko, to od razu mi odpowiedziała "nieeee, baśke cie" i wtryniła pół mojej porcji.

Teraz wszystko ok.mam nadzieję ,ze dalej się nic nie przedostało.
ostatnio BB odmawiało mi współparacy 
trzymam kciuki żeby wszystko było ok
a jak troszkę odchowasz, to będziesz miała z górki ;-)