oj joj joj - jakby to mój Stasinek powiedział - ale naskrobałyście
szopka a ja myślałam, że tu wejdę i przeczytam news o Twoim maluszku. Może jutro?
Dzagud no niezła przygoda
, dobrze, że Twój kręgosłup juz lepiej. Ucałuj paluszki Madzi. I czekam na zdjęcie nowej fryzury
Izka, trzymam kciuki za pozytywny wynik. Teraz już niestety nic nie zrobisz, więc nie ma się co martwić
. Odpoczywaj i nadrabiaj czas z Alusią.
anni no, no, no
dobre z tym babysitterem
a kicia cudowna. Moja przyjaciółka wzieła kociaka jak jej Marysia miała rok. Do dzisiaj są najlepszymi przyjacielami.
anielap mam nadzieję, że udało Ci sie złożyć rowerek
Gusia mam nadzieje, że kręgosłup juz lepiej
Gingeros ale masz kochliwego synka
słodkie takie historie. Obrazki Antonka urocze
A domek nad morzem wygląda bardzo fajnie
elmaluszku buziaki, mam nadzieję, że dzisiaj był lepszy dzień i Amelka coś zjadła.
Esiu nie byliśmy jeszcze u dermatologa, ale mam namiary na jednego. Na razie natłuszczamy rączki tak jak kazała nasza pediatra i czekamy. Ale jest już troszkę lepiej, plamy poschodziły, tylko na paluszkach skóra jest strasznie sucha, że aż w niektórych miejscach popękała:-(
pozdrawiam wszystkie pozostałe Czerwcówki:-)
no to się naprodukowałam i nie mam siły już nic więcej napisać

szopka a ja myślałam, że tu wejdę i przeczytam news o Twoim maluszku. Może jutro?

Dzagud no niezła przygoda

Izka, trzymam kciuki za pozytywny wynik. Teraz już niestety nic nie zrobisz, więc nie ma się co martwić

anni no, no, no

anielap mam nadzieję, że udało Ci sie złożyć rowerek

Gusia mam nadzieje, że kręgosłup juz lepiej

Gingeros ale masz kochliwego synka

elmaluszku buziaki, mam nadzieję, że dzisiaj był lepszy dzień i Amelka coś zjadła.
Esiu nie byliśmy jeszcze u dermatologa, ale mam namiary na jednego. Na razie natłuszczamy rączki tak jak kazała nasza pediatra i czekamy. Ale jest już troszkę lepiej, plamy poschodziły, tylko na paluszkach skóra jest strasznie sucha, że aż w niektórych miejscach popękała:-(
pozdrawiam wszystkie pozostałe Czerwcówki:-)
no to się naprodukowałam i nie mam siły już nic więcej napisać