reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Ok, Małż ogląda mecz, dorwałam się do kompa ;-) (rzadko cieszę się z meczy, a tym razem :-)).
anni no, to ja Tobie życzę, byś była grzeczna :-p Ja to Matka Polka ;-):-D No a Ty lansujesz się w szczupłych dżinsach :-D
Jolka gratulacje dla Jacka :-)
szopka dzięki - kochana jesteś :-) Mam nadzieję, że w serwisie sobie poradzą...
ja jak miałam 4cm rozwarcia to już wyłam z bólu :eek:
Ja wyłam na długo przed 4cm :dry:
Mocne kciuki, żeby się Tymek wreszcie zdecydował! :tak: No i super, że zdążyłaś z fryzjerem - potem inne sprawy wylądują na top-liście ;-)
elmaluszku ależ miałaś ekspres - fiu fiu...
Kotek pięknie Vaneska rośnie :-) A spania straszliwie zazdroszczę... Bo rozumiem, że nocki masz ok? Małgosia przerzuciła się na jedzenie nocne co 2h :eek: Od 2 dni podaję Jej wieczorem sinlac (na razie uczy się dopiero jeść z łyżeczki, ale mam nadzieję, że szybko załapie) i mam złudną nadzieję, że to coś da...
A z karkiem na pewno wszystko będzie dobrze :tak: Piotruś też tak miał i samo się wyrównało :tak:

Śpimy na materacu w salonie :baffled: Dziś spaliśmy w sypialni z Małgosią i oprócz wstawania na karmienie co 2h, co 45-60min budziło mnie Jej stękanie :baffled: Nieprzytomna jestem...

reklama
Oj no to w końcu jestem.
Dzisiaj młoda cały dzień dawała mi popalić:baffled:, od rana dokuczała, chciało jej się rządzić:eek:, ciągle robiła na przekur, cokolwiek powiedziałam to ona odwrotnie:baffled:, czyli reasumując ciągle jej coś tłumaczyłam, a w chwilach skrajności już krzyczałam:crazy::angry:. A na dokładkę nie spała w południ:no:e, tylko przeleżała ze mną w łóżku, po czym stwierdziła, że schodzi i nie będzie spać:baffled:. No ale wieczorem usnęła wcześniej (troszkę) bo po dziewiątej. Teraz już moje dzieciaki (oba:-D) śpią:tak:, czyli błogi spokój i mogę co nieco skrobnąć:tak:.
Anni gratki za wagę, a jednak coś ten studencik Ci w głowie:-)
Szopka prędziutkiego chlup
Kotek
z główką nie martwiaj na zapas, Natalii też groził kręcz czy coś takiego, ale przekładałam główkę często na drugą stronę i masowałamszyjkę, i wszystko się unormowało dosyćszybko.
Jolka
super że Jacek już umię jeździć sam rowerkiem

Oki kończę bo moj film się już zaczął o wampirku:-).

Anni-historia z Suri mrozi krew w zylach.Ja panikara jestem wiec pewno bym sie przekrecila.Gratulacje powrotu do wagi lecz tak sie zastanawiam co Ty zrzucalas:-pChyba teraz wygladasz jak ja:-D:-pNo i ten mlodzian hmmmm...romansidło sie kroi jak nic:-p:tak::-)
Gusia-alez Miki zdolniacha,hehe kombinuja nasze maluchy jak sie da.:tak:
Esia-porod szybkie plum tylko potem 2 miesiace stresu jak sie maluszek pasł w inkubatorku:sorry:Kciuki za najmniejszą zeby dala mamusi odpoczac:tak:
Goska-buziaki dla Livcioka.Biduleczka ciagle cos sie ciagnie za Nią:-(Zdroweczka...
Jolka-gratulacje dla Jacusia.A Ty wywalaj z siebie na zamknietym.Coby glowa spokojna byla;-)
Kotku-Jeju Vaneska slicznie przybiera.Amelka tyle wazyla chyba z pol roku temu:baffled:I super ze zakupowo wyszlo.Nie ma to jak sobie humorek poprawic.
Olla-hop hop kochana.Nie daj sie tam:-DSilniki skad ja to znam:baffled::eek:My jutro jedziemy po jakies trzy tyle ze do łodzi:eek:Alez te chlopy to maja:rofl2::-p

Acha chcialam napisac ze rzucalam palenie wczoraj:)-p:eek::baffled::baffled:)Wytrzymalam do 14:-(A i chyba dostalam zapalenia pecherza bo caly dzien sikalam chyba ze 30 razy:baffled:Kurcze

Milego weekendu:tak:

Ostatnia edycja:
Hej!!!
Maks dziśw nocy rozebrał się z pidżamy, zmarzł i potem płakał, że mu zimno :eek:

A ja dziś do pracy w czynie społecznym ;-)

Witam
Jolka ale numer:-D
Szopka rozpakowana -na bank;-)
A ja dzisiaj obudziłam się z jednym zaropiałym okiem-jakiś wirus,czy cu:szok:

elmaluszek-i co rzuceniem palenia????? ja zanosze sie z tym zamiarem juz ,hm nawet nie mam pojecia jak dlugo:baffled:moze razem rzucimy:tak::tak::tak::tak:,a jak pecherz???

Jolka-brawa dla Jacka to teraz,marsz do apteki i kup hurtowo plastry:-) jak moj M opowiadał mi jakie miał wypadki na rowerku to zawalu prawie niedostałam (przekozialkowal przez rower do przodu,to zatrzymal sie na drzewie ,albo widełki mu sie złamaly,aha i zatrzymal sie na samochodzie i przekozialkowal sie przez niego,dodam jeszcze ,ze Maluch wyjechal prosto z salonu sasiad byl:wściekła/y:)mam nadzieje ,ze Miki tego taletu po nim nieodziedziczy:tak:,a co do Maksia to agent z niego :szok::szok::szok:

Miki dzis niechce jesc:baffled: a teraz stoi przy kompie i nasladuje buzki:-D:-D:-D .Mpojechał na działke chciałam z nim jechac ,ale niestety z Mikolajem nieda rady zeby cos zrobic,moi rodzice niemogli go wziac bo mama ma zapalenie oskrzeli:-(a tesciowa niepałała optymizmem ,wiec odpusciłam a teraz mam doła(a niech mi zrobi cos tak jak niechce to dopiero:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:a jak znam M to zrobi poswojemu )po zyjemy zobaczymy.

Tak sie zbierałam do pisania, że zapomniałam co to chciałam się pożalić...

To tylko miłej niedzieli wszystkim:-)

Ciekawe jak Szopka?​

Anni-lepiej nie kus losu i zostaw biednego studenta w spokoju :-D:-D:-D
Jola-moja mama (nauczycielka) tez miala dzisiaj jakies "zajecia w czynie spolecznym" w szkole, jakas ogolnopolska akcja?a i gratki dla Jacka:tak:
Szopka-trzymam kciuki za bezproblemowe rozwiazanie :tak::tak::tak:
Elmaluszek-jesli nic Cie mocno nie boli a tylko lekko szczypie to bierz witamine C na ten pecherz i staraj sie powstrzymac od biegania co chwila. Wieksza ilosc moczu wyplukuje bakterie, a kwasne srodowisko (od witaminy C) przeszkadza im w rozwoju. No i wytrwalosci z tym rzucaniem, moze jutro sie uda.
Kotek-fajna kluseczka Ci rosnie.
Esia-wspolczuje nocek, ja dzis tez mialam akcje ZEBY. Od 2:30 placz i marudzenie i tak az od 7. Przypomnialy mi sie stare czasy...:baffled:

pozdrowienia dla wszystkich, dawno nie wpadalam to juz nie nadrobie wszystkiego.

U nas oki, jakos sie zyje. Tluke z Alusia nauke polskiego i przywrocilam:
prosze (popo); dziekuje (dediu); jeden dwa trzy (jeden, da, ci) itd. Dzis gralismy troche z P (on na wiolonczeli a ja na pianinie) i pytam na koniec Alki "na jakim instrumencie bedziesz grala" a Alusia "na tim" i pokazala na wiolonczele. U nas pogoda piekna, slonce swieci na calego, takze chyba pojedziemy na wycieczke lub zrobimy grila na tarasie, mmm, fajnie sie zrobilo.

Hej!!!
Mam dziślenia giganta :zawstydzona/y: a cały stos prac do sprawdzenia :szok:

Gusia wykrakałaś :baffled: Jacek wczoraj przewrócił się na rowerze, a muszę powiedzieć, że jest baaardzo ostrożnym dzieckiem (dlatego tak długo nie jeździł, bo na propozycję nauki odpowiadał: "Mama a po co ja mam wsiadać na rower, jeszcze się przewrócę. Wolę książkę sobie poczytać" :-D:szok:)

Izka nie wiem czy ogólnopolska akcja, ale nasze dzieciaki w tym tygodniu egzaminy piszą i stąd te powtórki

reklama
Jolka, buziaki dla Jacka i gratulacje. Mój Mąż "robi" Weronice rower już ze 2 lata i cały czas się zapiera tym że ona i tak jeździć nie będzie (jest taka sama jak Jacek pod tym względem;-)). No ale mam nadzieję że w tym tygodniu już go wreszcie zrobi, tylko że na początek będzie na 4 kółkach jeździć, dopiero jak się przyzwyczai to przejdzie na 2. Już się boję co to będzie.:eek:

Do góry