reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

melduje sie i ja
ktora w sumie wyjechala jako pierwsza,ale musialam byc na 10 w radomiu,mam nadzieje ze Niuni pozegnala Was ode mnie:tak:
co do dzieciaczkow to jestem pod ogromnym wrazeniem wszystkich ipatrzenie na biegającą szarancze w piatkowy wieczor sprawialo mi ogromną przyjemnosc

dopiero na zywo widac ktore z dzieciaczkow do kogo bardziej podobne

chlopaki super,Wojtus-lustrzane odbicie Agik,Szymus podobny raczej do meza Niuni i Piotrus -lustrzane odbicie Esi-zresztą Malgorzatka rowniez do Ewy podobna jak dwie krople wody

dziewczynki przekochane--Madzia i Weronika podobne przeokropnie do Jagody,Zuzka w sumie to nie wiem do kogo,ale cudna,Suri do Anity bardzo,Miska do Fantazji bardzo i taka malutka,przy mojej julce to normalnie jakby miala roczek a nie dwa-taka malusia i Amelka tak podobna do Elmaluszka strasznie i taka leciutka,moja julka to kawal kobity przy niej

dzieciaki albo sie bawily albo zabieraly sobie zabawki ,
i jeszcze Amelka i Miska ganiające za kubą,to bylo super

mam nadzieje ze jesli tylko bedzie jeszcze jakis zlot to tym razem malz moj pojedzie ze mną,choc to jest strasznie trudne bo oprocz postu i adwentu w weekendy lub w soboty jestem sama

caluje Was bardzo mocno i dziekuje za mozliwosc poznania Was buziaki dorotka
:-):-):-):-):-)

Blanes gratuluje przeokropinie i ciesze sie strasznie styczniowkowa mamo--mam nadzieje z e za rok ja tak bede mogla napisac do Was :-):-)

Asiom i Madziom wsio najlepszego:-):-)

reklama
no widzę dziewczynki, że weekend miałyście udany :tak: następnym razem proszę gdzieś bliżej ;-) może okolice Poznania :-p a nie tak daleko na wschodzie :-D

mój weekend tyż udany :-p Falubaz wygrał z gorzowską staleczką i to dość wysoko wygrał :tak: czyż może być piękniejszy prezent imieninowy? :-D

DZAGUD sama jestem w szoku, że Anto tak zareagował :szok: w dodatku jak widział flagi z Myszką (mycha jest logiem Falubazu) to wszystkie flagi przytulał i całować :szok: ale kibola stworzyliśmy :-D mały hools mi rośnie ;-)

dziewczynki, zastanawiam się nad prezentem urodzinowym dla Anta ;-) na dzień dziecka dostanie tego Samsama (już w domku leży schowany). A na urodziny tak do końca to ja nie wiem :dry: myślałam o robocie Tobi (Fishera), ostatnio Anto częściej bawi się tymi fisherowymi zabawkami i cały czas powtarza nowe słówka ;-) ale ten mój mąż (sknera i maruda:-D ) stwierdził, że to za drogi prezent, że on się tym nie bawi, że w sumie to po co mu prezent i takie tam :wściekła/y: no fakt, ten robocik za tani nie jest, ale kupiłam Antowi skarbonkę w lutym i każdego poniedziałku wrzucałam mu 5 zł (takie założenie, do czerwca zbieramy na prezent urodzinowy, do gwiazdki pod choinkę), żeby właśnie takiego stękania nie było, że tyle kasy to kosztuje, bo tak na prawdę tyle kasy jest w skarbonce i nas ten prezent nic nie kosztuje ;-) no i teraz nie mam pojęcia co zrobić :dry: chyba po prostu wpłacę tą kasę na konto (swoje, nie na wspólne) i kupię bez pytania ;-) no wnerwia mnie ten mój niby mąż :sorry2: ja myślę i główkuję co kupić młodemu, on moje pomysły odrzuca, ale żadnego swojego nie podsuwa :wściekła/y: ale wracając do sprawy, ma któraś tego robota, bo nie wiem czy on wart swej ceny ;-)
oto on:
ROBOT TOBI

dostałam kwiatka od ludzi z pracy na imieniny wczorajsze :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: a ja nawet żadengo ciacha nie zrobiłam :zawstydzona/y: wstyd mi, ale kwiatek doniczkowy ładny :-D

Ostatnia edycja:
Witam
Jak fajowo miałyscie na majówce,strasznie żałuję ze nas tam nie było:-(

Gingeros, ja robota nie mam, ale widziałam go w sklepie, przyciskałam i jest chyba ok. Ja sama mam problem co kupić Madzi.:dry:Na Dzień Dziecka dostanie takiego wilczka który ma jakieś kryształki, dzięki którym świeci w ciemności (Magda boi się ciemności). A na urodziny myślałam o Odkurzaczu Pyłku, ale jeszcze nie jestem tego pewna.:sorry2:Ewentualnie o jeszcze jednej maskotce co się nazywa Rescue Pets - fajna jest bo ma "budzik" w sobie - nastawia się na godzinę i ona póki ta godzina nie nastanie to śpi, a jak już jest to wstaje i budzi niby dziecko. Magda od września idzie do żłobka więc może by się to przydało, ale czy ja wiem???? Następna maskotka????:dry:Bardzo mi się też podobają takie drewniane układanki - dziewczyny z majówki wiedzą o czym mówię. Magda ma jedną i super się nią bawi, ale to grosze kosztuje więc nie wiem czy jest sens liczyć to na prezent urodzinowy.

Jejku, ale szkoda że mnie nie było na majówce:-(. Na następne spotkanie ja się piszę:tak::tak:
Gingeros Wiki ma tego robota. Dostała go na gwiazdkę i powiem Ci, że lubi się nim bawić. Na początku przez pierwszy miesiąc stał i się kurzył. Teraz mówi do niego "o cześć". On śpiewa alfabet, uczy literek, cyferek i kształtów. I jeszcze śpiewa piosenki. Dałam za niego 119zł (w promocji). A co do mężów to mój też ciągle gada, że tyle kasy a Wiki nie będzie chciała tym się bawić. Ja kupiłam tego robota i się M. nie pytałam;-) Teraz każda rozmowa a temat prezentu urodzinowego kończy się zadymką:angry: Ja w tym tygodniu jadę na zakupy i kupię prezent sama. No ja nic nie zrobię jak On mi nie chce nic doradzić:dry:

Antek do układanek się nie nadaje, cierpliwości mu brak :dry: ma takie puzzle drewniane z uchwytami Disneya i może ze dwa razy ułożył, ale nie do końca ułożył, bo jak mu coś nie pasowało, to albo na siłę, albo wyrzucał ;-) tak więc układanki wszelkie nam odpadają ;-) w sobotę widziałam jak gąsienicą gawędziarką się bawił, ładnie powtarzał słowa, słuchał piosenek, ciągał, no ale ten mój wkurzony - wściekły stwierdził, że zero zabawek grających, bo paniczysko się w sobotę nie może wyspać :wściekła/y: nie moja wina, że dziecko wstaje rano skoro świt (w weekendy, w tygodniu muszę go wybudzać) i znosi nam na łóżko zabawki ;-) przynajmniej się sobą zajmuje, a my se śpią ;-) normalnie mojego faceta trzeba zacząć bić! myślałam jeszcze o takim szczeniaczku, co chodzi, szczeka, pije wodę i nawet robi siku ;-) ale dla Anta... chyba się nie nadaje, może jak będzie starszy ;-) tego Rescu Pet kiedyś przeglądałam, ale wydają mi się to "babskie" zabawki ;-) kolejka z torami ... no za mały jeszcze, może za rok ... kurde no masakra! nie lubię kupować prezentów :sorry2:

nic to kupuję tego robota i co ma być to będzie :-D najwyżej będą to pieniądze wrzucone w błoto ;-) ale zawsze można opchnąć to na allegro ;-)

KINGUG Anto ma też szczeniaczka i muszę przyznać, że często z nim gada ;-) kocham cię, cześć i takie tam ;-) podobnie z resztą jak z garnuszkiem :-D przełącza sobie funkcje, garnuszek pyta się go: znasz kształty?, Anto odpowiada: nie. Przełącza znowu funkcję, garnuszek pyta się: umiesz liczyć?, Anto krzyczy: nie ... i tak w kółko :-D i tak szczerze mam nadzieję, że właśnie ten robot przypadnie mu do gustu ;-)

Ostatnia edycja:
Gingeros te rozmowy z zabawkami są najlepsze:-D:-D:-D Wiktoria trochę prezentów już dostała bo miała imieniny i dostała właśnie kolejkę. Zabawa kojejką wygląda tak, że ciuchcia ma caluteńki dzień jeździć po torach, nawet jak siedzimy w innym pokoju. Wiki musi ją słyszeć i koniec. Baterie codziennie do wymiany:sorry2:
Dzagud też myślałam o tym odkurzaczu:-):-)Nie wiem za bardzo czy kupić tą tablicę dwustronna(kiedyś Wam o niej pisałam), bo nie ma jej gdzie postawić:no:

Gingeros -wlasnie przeczytalam Twoj 1-wszy post zagladam na stronke i co i sie usmialam -zdolniacha z Ciebie i dobrze, ze postanowilas na swoim :-pale bedziesz miala suchane :-ptego nie zazdroszcze:-(powiedz, ze tez bedzie mogl sie pobawic:-pi napewno mu przejdzie:-D.

Ja niemam zielonego pojecia co kupic mojemu Teroryscie małemy,i z przykroscia stwirdzam, ze Miki przerobil nas na swoja strone:baffled:.(a zawsze wydawalo mi sie ze jestem " jedza " dla dzieci i moje Dziecko bedzie chodzilo jak w zegarku:-D:-D:-D)

Diewczyny skladam skarge GDZIE ZDJECIA??????????:tak::tak::tak:

reklama
No widzę że dziewczyny się nie spieszą - więc jakby co to ja wezmę jutro do pracy i wrzucę, ale jak pisałam - jakość taka sobie.:baffled: Wcześniej się nie da, bo okazuje się że mój informatyk jeszcze nie zajrzał do kompa i mooooże dziś to zrobi.:angry: Więc też dziś cały wieczór o suchym pysku....:baffled:;-)

Do góry