reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Witajcie kochane super ze majówka sie udała, z niecierpliwością czekam na zdjęcia:-).
Blanes dla Ciebie ogromne gratulacje fasolki i mam nadzieję ze nie znikniesz nam znowu:tak: (strasznie mi Cię brakowało:tak:).
Gingeros reakcja Antonka super, nie do powtórzenia:-D normalnie kibic pełną gębą:-D.
Dziekuję za zyczenia imieninowe.
U mnie od soboty sa rodzice i jest super, uczymy Laurę siusiać na deskę, jak na razie ani kropli nie zrobiła za to wczoraj 4 razy nasikała w majtki i raz zrobbiła kupę:baffled:, dzis tez już jedna para majtek zesikana i jedna zasrana:baffled:, cos czuję że nie pójdzie tak łatwo jak u Amelki:-(, prosze o wasze kciuki:tak:. My własnie odpoczywamy po 3 godzinnym spacerze i nabieramy sił na kolejny, do tego dzis 30 stopni w cieniu, nawet Laura nie ma sił na rozrabianie;-). Całuję was:-).

reklama
A ja miałam zajrzec wczoraj i.... padłam.... Spałyśmy z Zu do 9rano:szok: Na dworze byłyśmy 3,5godziny i Zu znowu śpi. Z nosa nawet już tak nie leci. Teraz chciałam coś popisać ale kurczę musze jakiś obiad stworzyć bo mi sie panna głoda obudzi a ja nic nie mam do żarcia...

czy ktos moze wie.... znalazłam dziś w mojej torebce jajko niespodzianke, którego tam nie wkładałam.... Całą podróż sie ładnie roztapiało i mam w torebce płynną czekolade... Do czego zmierzam... w torebce był aparat, który jest super uświniony.... dopóki go nie przeczyszcze żadnych zdjęć nie będzie....
Więc kto mi wrzucił jajko do torebki.... Przyznać się...

Dzagud jedyne co zapamiętałam.... Pyłek- dla nas beznadzieja... Dostała Zu na gwiazdkę i leżał do niedawna schowany w szafie. Miesiąc temu sprzedałam na Allegro za pół ceny:szok: nieużywany...

Blanes wielkie gratulacje!

Dobra zmykam do garów...

Anielka, z tego co pamiętam to jajka - niespodzianki pierwszego dnia rozdawał w prezencie Szymuś Niuni.:tak:Może Zu wiedząc która to Twoja torba sama wrzuciła....:-pAlbo Męża zapytaj...:-D Tylko może przejrzyj dobrze torebkę czy jeszcze lizaka tam nie znajdziesz.:tak::-D
A co do obiadu to ja sobie właśnie uświadomiłam, że koniec laby i dziś trzeba coś ugotować.:baffled: Nie powiem jak mi się chce.....:szok: A tak mi było dobrze - na stołówkę i obiadek z dyni.:sorry2:

Anielap - co do jajka to ja tez obstawiam Zu:tak:

Dzagudku...to cale szczescie, ze my pociagiem pojechalysmy:szok: Hmm..inna kwestia, ze taksowkarz byl nieco pod wplywem...ale maz powiedzial mi to dopiero w Warszawie:baffled: Wie, ze gdybym wiedziala od razu, to bym z Misia nie wsiadla do auta:dry:

Dorotka - cos mnie chyba ominelo:) Za jakim Kuba uganiala sie Misia z Amelka? Bo ja z malzem w pewnym momencie zajelismy sie napitkami i w ogole tego nie przyuwazylam:(

Ostatnia edycja:
Ja sie chetnie pisze na nastepny zlot-proponuje okolice Oregonu co wy na to? ;-)
No, o ile pks dojedzie ;-)
Dzagud ja mam wrażenie, że hałas tworzył głównie Piotruś :sorry2: Pomijając chwile, gdy wyciągał Małża na łazikowanie po okolicy ;-)
Podróży serdecznie współczuję... :tak:
dorotka spostrzegawcza jesteś :tak:
Dzięki za załatwienie wszystkich spraw formalnych i ogólne czuwanie nad wszystkim! :-) :*
Gingeros mi się robot bardzo podoba - może pomyślimy nad takim dla Piotrka :tak:
anielap :-D Ja bym się Zu o to jajko zapytała :-D

Dzisiaj dzieciarnia odsypiała weekend - no, w końcu z nich wieczorni zadymiarze byli, więc teraz musieli odpocząc :dry:
Usnęli wczoraj niemal w drodze do poduszki. Małgosia nie obudziła się na nocne karmienie :szok: (pierwszy raz w życiu), dostała dopiero o 6. Pobawiła się godzinkę, po czym spała (z przerwą na jedzenie niemal przez sen) do... 10.30, kiedy to do Niej zajrzałam sprawdzic, czy żyje :zawstydzona/y: Piotrusia natomiast obudził listonosz dzwonkiem o 9.15 :szok: Czułam się nieprzytomnie wyspana :-D

Dziewczyny, zaraz będą zdjęcia.
Trwa wrzucanie na serwer.

A moje wrażenia, hmmmm ogólnie super, ale i wielki chaos wywołany obecnością najmłodszych:baffled:;-)
I żeby chociaż nie padało, to by dzieciarnia na placu zabaw siedziała, a tak to wiadomo jak było:baffled:: nie rusz, nie chodź, wracaj, zostaw to mokre, itd aż do znudzenia:szok:
Na następny zlot piszę się bez chłopaków ;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dziewczyny, zaraz będą zdjęcia.
Trwa wrzucanie na serwer.

A moje wrażenia, hmmmm ogólnie super, ale i wielki chaos wywołany obecnością najmłodszych:baffled:;-)
I żeby chociaż nie padało, to by dzieciarnia na placu zabaw siedziała, a tak to wiadomo jak było:baffled:: nie rusz, nie chodź, wracaj, zostaw to mokre, itd aż do znudzenia:szok:
Na następny zlot piszę się bez chłopaków ;-)

Hehe Agik, no ja tez taki bezchlopowy rozwazam:) Zdecydowanie.

witam
pamiętacie nas jeszcze? :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

jeja ale super fotka z majówki ;-);-)

u nas wsio okay :tak::tak:
Iguś rośnie w oczach
Krzysio opiekuńczy brat
duuuuzo spacerujemy, jakoś wszystko godzę - praca, dzieci, spacery i ... przyjemne obowiązki domowe

od września Krzysio idzie do żłobka - to będę miała luzik ;-);-)

dobrej nocki - zajrzę jutro

reklama
Zdjęcia zajefajne:cool2:, muszę przyznać że niektóre dziewczyny rozpoznawałam po dzieciach;-):tak:. Super, że zjazd się udał i mam nadzieję, że na następny się załapie:sorry2::tak:.

A nam Natalia od wczoraj robi pobudki rano o 10.30:-) a chodzi spać o 22-ej bez popołudniowej drzemki:sorry2:, także jestem super wyspana:tak:, jednak mam nadzieję że to chwilowe:sorry2: i będzie wstawać normalnie o 8-ej.

Do góry