Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Piotrus bardzo wnikliwy obserwator a Wojtek niezle jezdzil babskim wozkiem 

Malgorzatka to cala Esia i Piotrus :-) Dziewczynki tez super, wiekszosc blondyneczki jak malowane. Misia wyglada na taka drobniutka, Amelka-cudne polaczenie ciemnych oczek i jasnych wloskow. Zuzanaka podobna do tatusia-aniolek taki jak z obrazka w tych blond loczkach. Madziulka-sliczna zabka, a szalenstwa na karuzeli to chyba normalka, nic sie nie boi. Wlasnie sobie uswiadomilam ze tutaj w stanach nie ma takich zarabistych swojskich karuzel, na ktorych skakalam cale dziecinstwo...Weronika-skora zdjeta z mamy. Szymus-jaki pyzulek, hehe, wyglada na takiego wesolego i bezproblemowego krasnalka. Suri i Julci jakos nie widzialam, chyba jakas slepa jestem ale w tym calym tloku zgubilam je
:-

)
Pojechałam z Nimi do moich rodziców i kimnął się w aucie w drodze powrotnej (koło 18), no i tak był nieprzytomny, że przełożyliśmy Go do łóżeczka i udało się obudzic dopiero o 19
I efekt mieliśmy 
Na następny zlot piszę się bez chłopaków ;-)

:-):-)

Tyż bym tak chciała - ale staram się negocjowac od dołu - od planu minimumJAle ja to bym chciała absolutnie wszystkie zdjątka na wieczną rzeczy pamiątkę, nie tylko te na których jesteśmy.

Wcale nie taki z Ciebie kiepski fotograf ;-)
Ja wczoraj wstałam z bolącym gardłem - dzieciaki (odpukac) na razie ok...