Dzagud
mamy czerwcowe 2007 Zadomowiona(y)
Tak sobie ciągle o tym prezencie myślę, no i na razie wymyśliłam dwie rzeczy:
- portmonetki
- ramki na zdjęcia, te interaktywne
No ale kurka, najgorsze jest to że wolałabym aby ktoś jeszcze się "wypowiedział" w sprawie. Co byście myślały o takich prezentach, gdyby ktoś Wam to zaproponował? Koszt składki na osobę wyniósłby ok. 35-40 zł.
- portmonetki
- ramki na zdjęcia, te interaktywne
No ale kurka, najgorsze jest to że wolałabym aby ktoś jeszcze się "wypowiedział" w sprawie. Co byście myślały o takich prezentach, gdyby ktoś Wam to zaproponował? Koszt składki na osobę wyniósłby ok. 35-40 zł.
) od kolezanki bo wyjezdza na urlopik i chciala byc uczesana,Miki spi, i przed chwila mialam krotka wymiane zdan z moim M,moja mama idzie jutro do szpitala i chcialam do niej jechac zeby jej cos pomuc i pogadac ale M juz sie umowil z tesciem ze gdzies z nim pojedzie do klienta,jak sie zapytalam czy nie moze mnie zawiesc i puzniej pomnie przyjechac to powiedzial ze wymyslam i on jedzie o godz 19.30 i niema pojecia o ktorej wruci ,a teraz jest zmeczony i musia sie wypoczac,bbbbrrr

Nie widzę powodu, dlaczego kwiaty miałyby nie wystarczyc
Oj, będą ze mną mieli użeranie jak Trzoda pójdzie do szkoły 

U Tymka jakiejś znacznej poprawy nie ma dalej trochę pokasłuje, jedynie gardło z bardzo czerwonego zrobiło się trochę zaczerwienione, no ale najważniejsze że osłuchowo dobrze i żadnych nowych dolegliwości nie ma. Poza tym je za dwóch i rośnie w oczach - wygląda podobno na trzymiesięczne a nie trzytygodniowe niemowlę
), bo mam na osiedlu mamę z córkami - 2 latka i 3 m-ce i 4-miesięczną. Ona nie dośc, że wychodzi na 2-3 spacery (na 1 jesteśmy razem, tym 3h), to jeszcze obiady gotuje, sama sprząta i ma czas i siłę rysowac, śpiewac i wymyślac gry dla córki 
Ja na podwójne wizyty u lekarza zaklepuję sobie moją mamę
czekam aż Stasiek sam przyjdzie i powie: Mamo chę kupę