Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Szybko zawinęlyśmy sie do domu a ona mi w wannie nastepne takie
I mówi "mama juś nie boli brzuch"... Szybko sie ubrałyśmy i heja na spacer kolejny. I nic już mi nie płakała że cos boli, ganiała jak szalona, więc chyba juz wszystko oki. Teraz sobie śpi...

Niech że dziewczyna da sobie już spokój, może nad morzem dziewczyna sobie pośpi;-)
Siedzenie na walizkach, ach jak zazdroszcze

Powinnam była z tym zębem zrobić dawno porządek, a teraz wdało mi się zapalenie bo mam kulkę nad dziąsłem. Może ktoś zna jakiś sposób na wyleczenie tego bez antybiotyku?
Współczuję naprawde. Jakąś pomoc masz?Piotruś dostał od chrzestnej taki - na ich stronie jest mnóstwo porad, jak dobrać i na co patrzećEsiu mam pytanie o ten rowerek bez pedałów - jaki model macie i jak sobie Piotruś na nim radzi? Michał chce Czarkowi coś takiego kupić i zastanawiam się na co zwrócić uwagę przy wyborze, może coś podpowiesz..
Naprawdę przydatne
Z resztą, Piotrek nigdy nie miał silnych zapędów do jeżdżenia...
Na pewno Melka szybciutko załapie i doceni komfort spania "po dorosłemu" 
I humoru i weny brak 
W poczekalni pustki więc weszłysmy 20min przed czasem nawet...
Rozważałam - budzić/nie budzić - no ale zdecydowałam poczekać do 18 - wstali kilka minut przed ;-) 
Rozumiem, że pytania czy zna 15 słów nie usłyszałyście 

, a literki, A,B,C,D,E,H,I,K,L,Ł,M,O,P,S,T,U,W, no i tylko drukowane na razie rozpoznaje, a ja się martwię, żeby z pisanymi kiedyś nie miał kłopotów, na co moja mam mi się kazała, w głowę popukać co ja od 2letniego dziecka wymagam

, no więc tak mu się to spodobało, że sika co 5 min normalnie. Aż mnie zaczyna tym wkurzać, no ale cierpliwie latam z nocnikiem za Nim

I żeby mały brzuszek już więcej nie bolał, musiało Zu coś na żołądeczku usiąść, dobrze, że odpuściło. Choć nie zazdroszę tej kupy na spacerze
;-)

I trzymam kciuki, żeby się bez tego rumienia obeszło
Ja się piszę, powtarzam po raz kolejny BEZ OGONÓW!
, i to nawet jak tatusiowie pomagajć, prawda dziewczyny? Dlatego zbieraj siły Kochana.

No chyba, że chcecie;-)i super, że paluszek się goi.
Trzym się Kochana, a Młoda Dama niech no Ci pospać da, tego Ci serdecznie życzę. Amen. Aaaaa masz może nazwę tego "poślizgu", coby siusiaka się dało od operacji uratować?