reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Esia - biduleczko wspolczucia... Trzymam kciuki by nic wielkiego:tak:
Izka - ja Moni juz nie pamietam... Ale fajnie, ze mile spotkanie mialyscie:-) Czekam na fotki. A gdzie Monia mieszka?
Toska - jak tam???:sorry2:

A ja dzis zabralam sie za inwentaryzacje - nie zdawalam sobie sprawy jaki balagan mam - zeszlo mi caly dzin:sorry2:

PODOBAL WAM SIE PEDROSIK???? no nic nie pisalyscie a ja zakochana jestem nooo...:-D

aa Esia - apropos rozmiarow - masz racje - widzialam mamusie - wielka jak dorodny jamnik w ciazy... A w ogloszeniu pisalo miniaturki:-D

Ale mi nie przeszkadza. Pedro jest SUPER. Ucze go teraz jak kuptac do kuwety :-D

reklama
Dzagud dzięki - mam wprawdzie dobrego dentystę, ale daleko od nas, więc przetestuję takiego, którego mam pod domem (dosłownie). Cóż, najwyżej zwieję z fotela :sorry2:
Bo bolec nie przestało - łykam więc tabletki i czekam do jutrzejszej wizyty :dry:
dorotka u mnie to właśnie nigdy nie wiadomo :baffled: Sporo zębów mam po kanałowym i tylko raz powodem interwencji był ból :baffled: A teraz boli na zimne/ciepłe, na nagryzanie i silniej na wieczór - czyli przekrojowo :dry:
anni jak widzę te miniaturki, to dochodzę do wniosku, że chyba nie chciałabym zobaczyć opcji "normal" :-D
Ja po prostu nie mam sentymentu do królików ;-) Ale i tak słodki jest ;-)

Ząb mnie boli :dry: Niezbyt dobry to objaw, bo mnie nigdy nie boli, nawet jak jest do kanałowego :dry: To już musi się jakaś masakra dziać :szok:

jak ząb?

obejrze majke i pojde na zamkniety

ja też wciagnęłam się w Majkę tu u rodziców:dry: i sama się na siebie denerwuję, że oglądam głupi serial, w którym nic sie nie dzieje:-D ale fajne zdjęcia Krakowa są. A zaraz ide na kolejny serial ;-):-D

Toska - jak tam???:sorry2:

PODOBAL WAM SIE PEDROSIK???? no nic nie pisalyscie a ja zakochana jestem nooo...:-D

Pedrosik super:tak:
a ja czuję się lepiej, rozmawiałam z doktorkiem, kazał brac nospę i leżeć na boku jak nie przejdzie to jechać do szpitala, tak więc przeleżałam cały dzień, wyspałam się za wszystkie czasy i przeszło. Mam nadzieję, że jutro nie wróci.

izka fajnie, że spotkanie się udało. To teraz czas na znalezienie wymarzonej pracy ;-)

Polecam przedstawienie"Trzy śwwinki" w teatrze Kamienica. Stasiek był z dziadkiem w poniedziałek i był zachwycony. Całe 60 minut przesiedział z otwarta buzią, nie myślałam, że moje dziecie, które podejrzewam o adhd może tyle usiedzieć w jednym miejscu:-D

Ostatnia edycja:
Dzień dobry :-)

No moje Panie, co się z Wami dzieje???:dry:
rozumiem pogoda do doopy itd, ale tak na chwilę wpaść na BB wypada ;-):-D

Ból mi minął:-) zdiagnozowałam sama siebie, że młody uciskał na pęcherz i stąd ten ból. Teraz się przesunał i jest super i nawet taka szczuplejsza się sobie wydaje;-)

Dzagud dzisiaj Stasiek przejał chyba od Madzi fochy. Nawet cierpliwy dziadek powoli wysiada a jest dopiero 13.00 :-D Ja na szczęście ostatnio jestem oazą spokoju i nic mnie nie rusza, nawet rozhisteryzowany dwu i pół latek.

Wczoraj Stasiek spytał się mnie jak braciszek wyjdzie z brzuszka, starałam się mu wytłumaczyć tak, żeby wszystko zrozumiał a on pobiegł do dziadków i speuntował mój wykład: "Braciszek wyjdzie przez siusiaka" :-D

miłego dnia wszystkim,
czuję w kościach, że niedługo będziemy mieli piękną wiosę :tak::-)

Toska...:-D:-D:-D:-D:-D Stasio jest moim guru!!!!:-D:-D:-D:-D
No a ja moje Panie właśnie wypoczywam sobie na zwolnieniu lekarskim aż do wtorku. Mam jakiegoś wirusa podobnego do niegdysiejszego krztuśćca.:szok: Szmery w tchawicy co mnie zatykają do duszenia prawie (pani doktor załamała ręce nad moim kaszlem), no i antybiotyk oczywista + prikaz siedzenia w domku.;-)Taaaa, no będę siedzieć - poza porannym odprowadzaniem dzieci i zakupkami na obiad. Ale słuchajcie, jaki mam luz! Cisza, spokój, błogość, raj!!!:-D Ponieważ poza tym duszeniem i lekkim katarem nic mi nie dolega i czuję się ok, to już się wzięłam za małe szorowanko. Na dziś leciutko, bo mi u lekarza zeszło, ale od jutra biorę się na dobre, coby na Święta mieć już luzik.;-)Za to teraz sobi z czystym sumieniem usiadłam do kompka.:-D Tyle że jeszcze mnie dziś czeka znowu zebranie w szkole...:baffled:

Dzagud super, odpoczywaj jak najwięcej i korzystaj z ciszy :-)

a na zebranie wyślij męża, w końcu jesteś na zwolnieniu;-):tak:

He he, nie da rady....:-D Był raz i więcej nie da się nabrać...:-DWcale Mu się nie dziwię, bo sama też bym nie poszła. Ta nasza wychowawczyni jest tak beznadziejna organizacyjnie, że dupska wszystkim do krzeseł przyrastają, bo zebranie trwa każdorazowo po 2,5 godziny.:wściekła/y:Myślałam że tylko pierwsze, organizacyjne było dłuższe, ale gdzie tam...:wściekła/y:Do tego u nas w klasie jest ten chłopak agresywny i przez omawianie Jego sprawek i skargi rodziców to się tak międli.:baffled: A powiem Ci szczerze, że ja wolę iść sama, bo co potrzeba to sobie zapiszę, a mój Mąż idzie na łatwiznę - nic nie pisze, tylko nagrywa na telefon i każe mi odsłuchać. A wiesz jak to w telefonie brzmi? Nie do rozpoznania. Zebrania z października na którym był nie przesłuchałam do tej pory, bo nie dawałam rady i potem połowy rzeczy nie wiedziałam.:baffled:

Dzagudku - odpoczywaj kochana:-)
Toska - rozwala mnie Stas :-D

A ja siedze cicho coby Wam przykro nei bylo, ale juz nei wytrzymam i sie wydre na caly glos;

U NAS OD TYGODNI PIEEEEKNA WIOSNA JEST! haha

a Dzis 12 stopni. Ide nad morze na spacer. :-p:-D

Caluski dla Wszystkich:tak:;-)

aaa Sorga? kochana gdzie ty sie podziewasz????

reklama
Toska...:-D:-D:-D:-D:-D Stasio jest moim guru!!!!:-D:-D:-D:-D

miom tez

Dzagud super, odpoczywaj jak najwięcej i korzystaj z ciszy :-)

a na zebranie wyślij męża, w końcu jesteś na zwolnieniu;-):tak:

Dzagud odpoczywaj

Esia to widze ze masz podobnie z zebami jak ja,duzo po kanalowym i ogolny misz masz co do leczenia,a jak dzis

Toska ja tez przez przypadek sie wciagnelam,ale przez 3 dni pracy po poludniu ,ogladam tylko w 2 wieczory

bylam dzis u gina,szyjka ladnie trzyma,macica ladnie rosnie,slyszalam moje kochane mamusine serduszko,mowie Wam jak ja to serdzuszko kocham

Do góry