reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

reklama
hej babki, witam sie po wizycie Moni. Bardzo jej sie Oregon podobal i chyba sie przeniesie tutaj, takze jestem cala happy, bo bede miala przyjazna duszyczke :-) Dziewczyki roznie, bardzo chcialy sie ze soba bawic ale niestety sporo sie tez szarpaly hehe takze raz sie przytulaly i dawaly buziaki a raz sie bily...:baffled:oolnie tydzien byl intensywny bo chcialam im jak najwiecej pokazac. Monia mowila, ze nie zaglada tutaj do nas, bo sie z rytmu wybila i zapomniala haslo, itd. :-) ogolne bylo bardzo fajnie, troche pogode mieismy w kratke ale i tak im sie bardzo podobalo wiec i ja cala zadowolona :-) Ale smiesznie jest sie spotkac na zywo powiem wam bo troche inaczej sobie ja wyobrazalam :-) pierwsze co mnie zadziwilo, ze jest bardzo wysoka, szczupla i mowi takim delikatnym, cichym glosem, ogolnie jest bardzo spokojna i mila. A ja nie wiem czemu wyobrazalam sobie ja jako bardziej jakby szalona :-) wkleje zdjecia na zamknietym ale najpierw jej zapytam, bo w sumie nie chce tak bez konsultacji.

melduję się tylko,

jestem u rodziców, cały dzień się średnio czuję, brzuch boli mnie jak na okres:baffled: nie pamiętam czy to normalne, ale skurczy nie mam:dry:

mam nadzieję, że jutro będzie lepiej, bo to jeszcze trochę za wcześnie na Kajtka.

dobranoc

mi się zaczęło bólami "okresowymi", a Młody trzy dni później by na świecie....
trzymaj się Słonko!

Izka, super że miałaś okazję na bb-spotkanie na żywo. No i ekstra że się udało.:tak:
Toska, upssss.... trzymaj się Kochana, jeszcze trochę.... Nogi zaciskaj....;-)

Wczoraj mnie trafił szlag, ale nie będę tu zaśmiecać - napiszę Wam na zamkniętym.

mi się zaczęło bólami "okresowymi", a Młody trzy dni później by na świecie....
trzymaj się Słonko!

oj nie stresuj mnie kochana, bo ja chciałabym do 37tc wytrzymać:sorry2:
noc przespałam, ale od rana znów ten ból:-(. Tzn. jak leże jest ok, tylko jak chodzę/ruszam się to mnie boli. Może młody gdzieś tam uciska:dry:

wzięłam nospę jak nie przejdzie, zadzwonie do doktorka.

i leże grzecznie plackiem, juz mi się spacerków odechciało:sorry2:

miłego dnia dziewczyny

ps. Dzagud przeczytałam, mam nadzieję, że dzisiaj jak wrócisz z pracy będzie lepiej, Madzi wróci humor, a z tym komputerem + M. to powinnaś zrobić porządek:sorry2:

toska przedzwoń do doka, na pewno nie zaszkodzi :tak: No i nospa też w ruch :tak: Trzymam kciuki, żeby szybko przeszło.
izka fajnie, że udana wizyta :tak:
kachasek dzięki :tak: Na szczęście na razie uczuleń nie ma, no ale wystawiam się na alergeny (np. w farbach do włosów), więc :dry:

Ząb mnie boli :dry: Niezbyt dobry to objaw, bo mnie nigdy nie boli, nawet jak jest do kanałowego :dry: To już musi się jakaś masakra dziać :szok:

Esia, jak ząbek??? Kochaniutka nie bagatelizuj tego! Skoro Ciebie nie boli nawet przy kanale a teraz tak, to to już może być stan zapalny.:szok: Masz pewnie swojego lekarza, ale gdybyś potrzebowała, to mam naprawdę genialną lekarkę - bardzo sumienną i uczciwą - której ufam bezgranicznie i na pewno już od Niej nie odejdę.:tak:

reklama
Izka, super że miałaś okazję na bb-spotkanie na żywo. No i ekstra że się udało.:tak:
Toska, upssss.... trzymaj się Kochana, jeszcze trochę.... Nogi zaciskaj....;-)

.

Izka super ze spotkanie sie udalo

Toska trzymaj sie dzielnie jeszcze przez pare dni

Ząb mnie boli :dry: Niezbyt dobry to objaw, bo mnie nigdy nie boli, nawet jak jest do kanałowego :dry: To już musi się jakaś masakra dziać :szok:

Esiu no to niezbyt dobry objaw,jesli zacznie Cie bolec w nocy to na bank do kanalowego
jesli tylko na zimno na cieplo to prochnica

mnie bolalo tylko na nagryzanie i jak mi szefowa otworzyla to skonczylo sie kanalowym,teraz ostatnio w ciazy

obejrze majke i pojde na zamkniety

Do góry