Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no właśnieEj co jest? Zasypało Was? Halooooo, weekend się skończył...
oolnie tydzien byl intensywny bo chcialam im jak najwiecej pokazac. Monia mowila, ze nie zaglada tutaj do nas, bo sie z rytmu wybila i zapomniala haslo, itd. :-) ogolne bylo bardzo fajnie, troche pogode mieismy w kratke ale i tak im sie bardzo podobalo wiec i ja cala zadowolona :-) Ale smiesznie jest sie spotkac na zywo powiem wam bo troche inaczej sobie ja wyobrazalam :-) pierwsze co mnie zadziwilo, ze jest bardzo wysoka, szczupla i mowi takim delikatnym, cichym glosem, ogolnie jest bardzo spokojna i mila. A ja nie wiem czemu wyobrazalam sobie ja jako bardziej jakby szalona :-) wkleje zdjecia na zamknietym ale najpierw jej zapytam, bo w sumie nie chce tak bez konsultacji.mi się zaczęło bólami "okresowymi", a Młody trzy dni później by na świecie....
trzymaj się Słonko!

No i nospa też w ruch
Trzymam kciuki, żeby szybko przeszło.
Na szczęście na razie uczuleń nie ma, no ale wystawiam się na alergeny (np. w farbach do włosów), więc 
Niezbyt dobry to objaw, bo mnie nigdy nie boli, nawet jak jest do kanałowego
To już musi się jakaś masakra dziać 
Masz pewnie swojego lekarza, ale gdybyś potrzebowała, to mam naprawdę genialną lekarkę - bardzo sumienną i uczciwą - której ufam bezgranicznie i na pewno już od Niej nie odejdę.
Izka, super że miałaś okazję na bb-spotkanie na żywo. No i ekstra że się udało.
Toska, upssss.... trzymaj się Kochana, jeszcze trochę.... Nogi zaciskaj....;-)
.
Ząb mnie boliNiezbyt dobry to objaw, bo mnie nigdy nie boli, nawet jak jest do kanałowego
To już musi się jakaś masakra dziać
![]()