Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No ileż można?????

Jak nie śpi w dzień to jest nie do życia. Wieczorem zasypia różnie - między 21 a 23 - zależy od humoru. Najbardziej lubię jak w sobotę pojadę do Babci. Magda wtedy nie śpi w dzień i zasypia mi w wózku w drodze powrotnej do domu, czyli ok. 18-19. I jest tak padnięta że na śpiocha Ją rozbieram, przewijam i przebieram w pidżamkę. No i wtedy wooooolny wieczór.
Zauważyłam, że im wcześniej chodzi spać tym dłużej śpi
, drzemki dzienne też wróciły a był juz okres, że nie chciał spać w dzień. Przy Juniorze przyda mi się godzinka/dwie w ciągu dnia wolnego od Stasia;-)
Stasiek najpóźniej idzie spać o 21.00.
i co chwilę słońce wygląda
więc są szanse na wiosnę;-)
wyjaśnijcie mi to proszę, bo ja zielona w tym temacie. W sumie efekt mi się podoba, tylko co takiego zrobiłam (wiem, że poruszyłam aparatem), że wyszło tak, jak wyszło
z góry dzięki

cisza, drzewka, ptaszory i ten leśny zapach ... Antonek naberkował się w lesie i wymęczył się niesamowicie :-) do tego stopnia, że zasnął idąc z nami za rękę
poczuliśmy tylko, że młodzian ciągnie nogi, a ten se zasnął! niesamowity 

, bo połowa zdjęcia jest ostra, a druga jakby przy długim naświetlaniu. Qrcze nie wiem, pomyślę, ale fajnie wyszło
Może anni coś wymyśli, albo F. popyta 

Miodzio