reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

śniło mi się że rodziłam i poszło szybko, a o ciąży dowiedziałam się w jej połowie... prorocze czy cóś? :-D

Tośka, trzymasz się?

buziaki dla wszytskich

reklama
jestem, jestem :-)

Wy chyba bardziej wyczekujecie tego porodu niż ja;-)
może któraś z Was pójdzie za mnie rodzić???:-D

przepraszam, że więcej nie napiszę, ale nadal mam spadek formy, to chyba to ciśnienie :baffled:

wpadnę wieczorem

buziaki

śniło mi się że rodziłam i poszło szybko, a o ciąży dowiedziałam się w jej połowie... prorocze czy cóś? :-D

Tośka, trzymasz się?

buziaki dla wszytskich

dobry sen Niuni,a moze proroczy

Livka kicha i prycha,kaszle dostała bactrim:wściekła/y:

zdrowka dla Livki

Dzagud i jak dzis,lepiej po smarowaniu

Toska,ja za 4,5 miesiaca pojde rodzic,a moze wtedy poszukam ktorejs czy bedzie chciala za mnie isc,szybkiego rozdwojenia

Esia,Elmaluszku co u WAS

Jola jak chlopaki

Anielap zycze szybkiego i pomyslnego zakonczenia spraw sądowych

bylam dzis u gina na kontroli po amnio
ginekologicznie oki,na tetno oki,na usg wychodzi 20-21 tc,waga 380gr,no i 3 niezalezny gin stwierdzil ze to dziewczynka
a i jeszcze jedno wracam jutro do pracy

Dorotko ,super mam przeczucie ,że na pewno będzie ok.:tak:
Livka już troszku lepiej
Toska dawaj urodze za Ciebie

U nas też już rekrutacja do przedszkola zamknęła się w zeszły piątek a wyniki pod koniec kwietnia początkiem maja, kryteria podobne jak u Dzagud. I mamy takie szanse pół na pół. No i czekamy.
Pozdrowionka

Dla mnie te kryteria przyjec do przedszkola sa jakies od czapy.

Ja zdecydowalam sie zostawic Misie w tym co jest (z wielu wzgledow, choc finansowo nas to uderza i wezme na to kredyt) wiec podania nawet nie skladalam. Moze za rok sie zdecyduje.

Pierwszy wiosenny spacer w kaloszach dzis zaliczony... Ale było zabawy...:-D
Oczywiście wróciłyśmy do domu całe przemoczone, bo i mnie się wodą z kałuży oberwało:-D

Kochane Kobitki ja tak na szybko - Dostalam dostalam dostalam!!!!!!!!!!!!!!!! ta prace na pol etatu w agencji reklamowej! Zaczynam od poniedzialku! Mam tytul Specjalist i manager od marketingu i public relations! BOSHEEEEE kochany! A gowno mi sie snilo dzis - to u mnei zawsze na dobre!

Caluje Was wpadne potem bo lece na poczte - JESUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Do góry