Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Od 1.00 do 5.00 miałam niezłe skurcze tak co 20 minut - ze Staśkiem takich nie miałam, wtedy odeszły mi wody i zanim się skurcze na dobre rozkręciły dostałam znieczulenie, więc tak na prawdę nie wiem co to skurcze
(to taki ból trochę jak na okres, tak????)

dziecię właśnie rozwija swoje umiejętności malarskie i wszystkim głowę zawraca jak co wygląda, a ja uciekłam

No właśnie zauważyłama dziewczyny tak się starały nic nie pisać, żebyś nie miała za dużo do czytania, tylko ja taka upierdliwa pisałam i pisałam i z grzeczności mi odpisywały![]()

No właśnie nic mi się nie zgadzałorozumiem że spokojnej podróży to do domu nam życzysz;-) bo my tu już prawie tydzień siedzimy)

Dopiero dzisiaj zaczęłam się zastanawiać ale jakoś do niczego sensownego nie doszłam - utkwiło mi, że u mamy jesteś poza netem i dlatego się pogubiłam 
), a wewte idealnie (trochę ponad 6h). Nie ma reguły - to jedyna reguła dotycząca Trzody ;-)
Efektem było zbiorowe przewracanie się i jęki od 18-tej. Zabawnie 
I na dobrą sprawę został już z nami do końca... Z przerwą na zawieruchę, deszczyk, nikłe przebłyski słoneczka - wciąż było biało. Dogoniło mnie ku.ewstwo, z którym miałam już nadzieję się tego roku nie spotkać. No nic. Takie U jak to w wojsku mawiają ;-)
Tylko musimy troszku odpocząć... ;-)Niemniej, gorąca linia z położną wdrożona?
Tylko musimy troszku odpocząć... ;-)

Czy Melka miala jakies problemy z komunikacja???
Bedzie dobrze;-)
Jak mam chlopa w domu to i wiecej czasu